Frank Vogelt elengedte a Pacers

Az Indiana Pacers elnöke, Larry Bird ma sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy nem Frank Vogel a csapat edzője a továbbiakban.

Az elnök, Larry Bird sajtótájékoztató keretein belül jelentette be, hogy az Indiana Pacers nem tartja meg Frank Vogel vezetőedzőt. Bird úgy fogalmazott, hogy itt az ideje, hogy egy új hang érkezzen a csapathoz, és neki sokkal nagyobb elvárásai voltak a Pacersszel szemben, mint a legtöbb embernek. Az elnök azt is hozzátette, hogy szerinte a jó edzők 3 év után távoznak (itt magára is gondolhatott némi humorral) - szerinte nem vesztette el a játékosok támogatását Vogel, de néha egyszerűen nem hallgattak rá.

Tudja, hogy nem népszerű a döntése, de a franchise érdekeit tartja szem előtt. Az All-Star gála környékén kezdett gondolkodni a váltásról, de év közben nem akarta meghúzni. Azt is hozzátette, hogy Vogel próbálta elodázni ezt a bejelentést, szeretett volna még beszélni vele erről a dologról, és még ma reggel is váltottak szót arról, hogyan tovább - a tréner maradni akart, de úgy néz ki, Bird mindenképpen le akarta váltani.

Azért érdekes a dolog különösen, mert Kevin McHale nemrég kihúzatta a nevét a Sacramento Kingsnél, márpedig arról szóltak a pletykák, hogy ő váltja Vogelt a kispadon - Bird azonban cáfolta, hogy volt csapattársa lesz a következő edző az Indianánál.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus