Hírmorzsák 2013-10-17 (21:30)

Redick és Paul utálták egymást korábban, de megbeszélték sérelmeket. Iverson hivatalosan a Sixers Heat elleni hazai szezonnyitóján vonul vissza. Jordant 1-1-re hívta Robert Pera, a legenda nemet mondott. Monroe és a Pistons valószínűleg nem fognak megegyezni idő előtt a hosszabbításról. Mike Budenholzert saját jelenlegi játékosa se ismerte korábban. Kleiza nem is akar visszatérni az NBA-be.

Érdekes hátvédpáros alakult ki a Los Angeles Clippersnél, ugyanis Chris Paul és JJ Redick kifejezetten utálták egymást korábban - Paul a Wake Forestre járt, míg Redick a Duke-ra. 2004-ben, egy Jordan Brand táborban az egymás elleni meccsek során Redicket annyira idegesítette az irányító, hogy meg is ütötte. A dobóhátvéd azt nyilatkozta, hogy akkor elnézést kellett kérnie, amit Paul el is fogadott, de tudta, hogy a játékmester is utálja őt. Idén nyáron aztán Redick Los Angelesbe cserélését követően gyorsan kontakba is léptek, megbeszélték a dolgot és Paul elmondása szerint jó viszonyt építettek ki. Az irányító elmondta, hogy ami történt, megtörtént, elmúltak azok az idők és továbbléptek mindketten.

A Philadelphia Sixers történetének egyik legjobb kosárlabdázója, Allen Iverson október 30-án, volt csapata első hazai, Miami Heat elleni meccsén jelenti be hivatalosan is, hogy visszavonul a kosárlabdázástól.

Az Atlanta Hawks a liga egyik legelismertebb segédedzőjét fogadta fel vezetőedzőjnek, Mike Budenholzert, ám a tréner nem volt túl ismert sem a közönség, sem a játékosok előtt. Jelenlegi játékosát, Al Horfordot kérdezték, hogy mennyire ismerte Budenholzert, mielőtt kinevezték volna az Atlanta kispadjára, és a dominikai magasember bevallotta, hogy egyáltalán nem.

Vince Ellis (Detroit Free-Press) forrásai szerint a Detroit Pistons és Greg Monroe valószínűleg nem tudnak majd megegyezni ebben a hónapban a magasember szerződéshosszabbításáról, így Monroe jövő nyáron korlátozott szabadügynök lesz.

A Memphis Grizzlies tulajdonosa, Robert Pera egy jótékonysági 1-1-re kihívta a Charlotte Bobcatset birtokló Michael Jordan, a liga történetének legjobb játékosa azonban visszatutasította a kihívást. Jordan szerint nevetséges a dolog, semmi értelme nincs szerinte kiállnia Pera ellen, és saját elmondása szerint nem is érti, miért játszana a Grizzliest nem is olyan rég megvásárló Pera ellen. Jordan szerint bármi történik, abból ő nem jönne ki jól.

Az Indiana Pacers kirakta keretéből Ron Howardot és Darnell Jacksont, ezzel 15 embert számlál játékosállományuk.

Végezetül Linas Kleiza: a litván játékos idén nyáron a Fenerbahce Ülkerhez írt alá, és elmondása szerint nincs is szándékában már visszatérni az NBA-be. A játékos az lrytas.lt honlapnak azt nyilatkozta, hogy többek között azért sem akar már Amerikában játszani, mert az NBA-ben nagyon kevés csapatnak van reális esélye bajnokságot nyerni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus