Hírmorzsák 2013-10-28 (13:00)

LeBron külön is köszönteni akarja Rose-t a szezonnyitó előtt, örül, hogy a Bulls sztárja nem foglalkozott a külső véleményekkel, csak azt csinálta, ami neki jó. Wade szerint a ligának szüksége van Rose-ra. Durant tavaly megszállottja lett annak, hogy bajnoki címet akart nyerni, teljesen kifordult önmagából. Bynum már 5-5 elleni gyakorlatokban is részt vett, nem kizárt, hogy pályára léphet a Cavs szezonnyitóján. A Sixers a közeljövőben leigazolja Brandon Daviest, erősen érdeklődnek Kendall Marshall iránt. Rip Hamilton után hét együttes is érdeklődik. N'Diaye marad a Kingsnél az alapszakaszra is.

A Miami Heat sztárja, LeBron James külön szeretné köszönteni Derrick Rose-t a Heat Chicago Bulls elleni szezonnyitója előtt, miután a Bulls csillaga másfél év után újra tétmeccsen fog szerepelni a ligában. James azt nyilatkozta, hogy nagyon örül neki, hogy az irányító újra játszik. Annak is nagyon örül, hogy kibírta az előző szezont, hogy azt tette, ami neki a legjobb, miközben mindenki megmondta helyette is, mit kellene tennie.

LeBron csapattársa, Dwyane Wade is megszólalt - szerinte szüksége van a ligának Rose-ra, és az, hogy nagy benne a versenyszellem, még nem jelenti azt, hogy nem tudja felmérni ellenfele fontosságát a kosárlabda szempontjából. Hozzátette, hogy senkit nem jó látni megsérülni, főleg egy ilyen kaliberű játékost, mint Rose, nagyon örül ő is annak, hogy végre visszatért a Bulls kosarasa, és annak is, hogy nagyon magabiztos. Wade szerint nagyon sok mindenkinek az életét meg fogja nehezíteni majd Rose a pályán.

A LeBronéktól a 2012-es döntőben kikapó Oklahoma City Thunder ikonja, Kevin Durant is nyilatkozott - a The Oklahomannek elmondta, hogy nagyon frusztrált volt tavaly amiatt, hogy úgy érezte, mindenképpen bajnoki címet kell nyernie a csapattal, és emiatt tökéletesen kell játszania. Durant azt mondta, hogy megszállottja lett ennek, sokszor nem is tudott rendesen aludni, annyira akart nyerni. Kiabált mindenkivel, a csapattársaival, az edzőivel és a bírókkal is. Nagyon ideges volt, mert ha kikaptak egy meccsen, azt gondolta, már nem is nyerhetnek gyűrűt.  A kiscsatár úgy döntött, idén nem hagyja, hogy ez járjon állandóan az agyában. Természetesen továbbra is nyerni akar, de nem akarja, hogy minden e körül forogjon folyamatosan.

A Cleveland Cavaliers centere, Andrew Bynum tegnap már részt vett 5-5 elleni gyakorlatokban is. A gárda vezetőedzője, Mike Brown azt nyilatkozta, hogy egyelőre még nem minden gyakorlatot engedélyeztek a centernek az orvosok, és meccsen sem léphet pályára, de nincs kizárva, hogy ott lesz a szezonnyitón. Bynumról egyébként tegnap külön írásban is megemlékeztünk, hiszen tegnap ünnepelte 26. születésnapját.

Bynum tavalyi csapata, a Philadelphia Sixers a keretszűkítés után azonnal igazolni is fog, Brandon Daviesnek adnak szerződést a hírek szerint a napokban. Davies Philadelphiában nőtt fel, a BYU egyetemre járt, és a Los Angeles Clippers próbálgatta a nyáron, nekik viszont nem kellett. Szintén ide tartozik, hogy Sam Amico (FOX Sports Ohio) forrásai szerint a Wizardshoz cserélt, onnan azonnal kitett Kendall Marshall-lal szemez az együttes.

Ugyancsak Amicótól származik, hogy egy GM-re hivatkozva az újságíró azt állítja, Rip Hamilton iránt legalább 7 csapat érdeklődik, de a dobóhátvéd valószínűleg kivár, és a szezon közben ír alá valahova.

Hivatalos lett, hogy a Sacramento Kings megtartja a szezonra is a szenegáli centert, Hamadi N'Diaye-t, aki az edzőtáborban és az előszezonban meggyőzte a szakmai stábot arról, van helye ebben a keretben.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus