Hírmorzsák 2013-10-30 (11:45)

Westbrook akár két héten belül vissza is térhet! Harrison Barnes kihagyja a Warriors első két meccsét. Jared Sullingert a Celtics tiltotta el egy mérkőzés erejéig. Kobe-nak fogalma sincs, mit fog jövő nyáron csinálni Anthony. Carmelo szeretné meggyőzni a szabadügynököket, hogy igazoljanak a Knicksbe. A Mavericks alig három hónap után menesztheti GM-jét. Stan Van Gundy az ESPN meccsein lesz color kommentátor - de csak a rádióban. Paul George pedig jótékonykodott egyet, volt egyetemének drukkereit ajándékozta meg.

Adrian Wojnaworski (Yahoo Sports) forrásai szerint Russell Westbrook állapota rohamosa javul, egyre több edzésmunkát képes elvégezni, és akár két héten belül csatlakozhat is társaihoz, pályára léphet majd. Eredetileg úgy volt, hogy a szezonnyitó után 6-8 héttel térhet vissza az irányító, ám az új infók alapján az is elképzelhető, hogy akár már november közepén újra láthatjuk játszani. Állítólag ugyanolyan robbanékony, mint volt, ezzel győzte meg a Thunder stábját, hogy jó úton halad, és hogy korábban is újra bevethető állapotba kerülhet.

A Golden State Warriors kiscsatára, Harrison Barnes sérülés miatt kihagyja csapata első két meccsét az alapszakaszban. A döntést Mark Jackson vezetőedző jelentette be, aki azt is hozzátette, hogy Klay Thompson fog kezdeni így Andre Iguodala mellett.

A Boston Celtics erőcsatára, Jared Sullinger ellen ejtették a családon belüli erőszak vádjait, a csapat mégis eltiltotta őt egy meccsre, mert Danny Ainge szerint nem hozta azokat a magas szintű elvárásokat, amiket a franchise támasztott felé. Sullinger a mai, Toronto elleni találkozóról fog emiatt hiányozni.

A Lakers jól mutatkozott be hajnalban, Kobe Bryantet pedig Marc J. Spears (Yahoo Sports) kérdezte arról, tudja-e, mik Carmelo Anthony tervei a jövő nyáron. Bryant annyit mondott, hogy ő Los Angelesben van, Melo pedig New Yorkban van, úgyhogy fogalma sincs, mit fog csinálni vagy hogy min gondolkodik.

Közben Anthony is interjút adott a jövő nyárral kapcsolatban Marc Bermannek (New York Post), de ő arról beszélt, hogyan próbálja majd meg rábeszélni a szabadügynököket, hogy igazoljanak a Knickshez. Anthony szerint 10-11 éves profi karrierje során senki nem panaszkodott még akkor, ha vele kellett játszani. Úgy gondolja, a játékosok szeretnek New Yorkban játszani. Szerinte nagyon sokan beszélnek arról, mit kellene tennie majd a 2014-es off-szezonban, hogy meg kellene próbálnia rábeszélni a kosarasokat, hogy igazoljanak hozzájuk és ő ezt is fogja tenni, vagy legalábbis megpróbálja.

Marc Stein (ESPN) forrásai szerint Gersson Rosas dallasi regnálása nem sokáig tartott, a GM és a gárda útjai mindössze három hónap után elválni látszanak egymástól. Rosas még a nyáron érkezett a vezetőségbe a Houston Rocketstől, és bár akkor elismerően szólt Mark Cuban tulajdonosról, úgy tűnik, hamar megváltozott a helyzet Texasban.

Az Orlando Magic korábbi vezetőedzője, Stan Van Gundy visszatér az NBA körforgásába - megegyezett az ESPN csatornával, és idei rádiós közvetítéseik közül 10 mérkőzésen ő lesz a color kommentátor.

Végül pedig Paul George, aki továbbra is szívén viseli korábbi egyeteme, a Fresno State, illetve a drukkerek sorsát - az Indiana Pacers sztárja az egyetem első hazai, november 16-ai meccsére megvette az összes, szám szerint 15596 jegyet, így a drukkerek ingyen mehetnek majd be megnézni a találkozót.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus