Hírmorzsák 2013-11-02 (21:15)

Kobe egyre többet, egyre dinamikusabban futott a héten. Garnették szerint fantasztikus volt a brooklyni közönség, az általuk közvetített energiából táplálkoztak a Heat elleni meccs folyamán. Blatche-t 15.000 dollárra büntette a liga. Turiaf jobb könyöke eltört. Kevin Martinnak nem volt túl szórakoztató a szabadügynökpiac, inkább ideges volt. A Kings október végi döntései még nem mutatnak végleges terveket az érintett játékosokkal.

A Los Angeles Lakers sztárja, Kobe Bryant rehabilitációjának újabb fázisába ért, elkezdett agresszívebben futni. Kobe korábban azt nyilatkozta a riportereknek, hogy három hétnyi kemény munka kell ahhoz, hogy visszatérhessen, de lassított a tempón, miután a Lakers visszatért Kínából az előszezonban. A dobóhátvéd Dave McMenaminnek (ESPN) azt mondta most, hogy ezen a héten tudott futni, méghozzá egyre többet, egyre agresszívebb irányváltásokkal, ráadásul a lába is jó állapotban van a kemény edzések ellenére is, úgyhogy ezt a hetet jó kezdetnek tartja.

Mint ismeretes, a Brooklyn Nets 101-100-ra verte ma hajnalban a Miami Heat gárdáját Paul Pierce, Kevin Garnett és Jason Terry első hazai tétmeccsén. Az erőcsatár a találkozót követően azt nyilatkozta, hogy állandóan arra kellett figyelnie, hogy ne nézze folyamatosan a közönséget. Nagyon jó volt az atmoszféra, és Garnett szerint komoly energiák voltak a csarnokban. Terry annyit tett ehhez hozzá, hogy felvillanyozta őket a hangulat, ebből merítettek erőt, mert ilyen közönség előtt minden percben a maximumot akarták nyújtani.

Ugyancsak a Netshez tartozik, hogy a liga 15.000 dollárra büntette Andray Blatche-t, mert obszcén jelet használt a meccs negyedik negyedében.

A Minnesota Timberwolves cserecentere, Ronny Turiaf átesett az MRI vizsgálatokon, amik kimutatták, hogy a kosaras jobb könyöke eltört. A későbbiekben további vizsgálatokat végeznek el, ezek után tudják megállapítani, milyen hosszú lesz a felépülési idő, de úgy tűnik, hogy műteni nem kell Turiafot.

A tavaly még az Oklahoma City Thundernél, idén pedig a T-Wolvesnál játszó Kevin Martint a The Oklahoman kérdezte meg a két csapat ma hajnali ütközete előtt, hogy milyen érzés volt számára a szabadügynökpiac. Martin azt mondta, hogy bár mindenki szerint nagyon jó szabadügynöknek lenni, neki egyáltalán nem volt ilyen mókás ez az időszak. Nagyon fontos döntést kellett hoznia saját maga és családja szempontjából is, úgyhogy inkább nyomasztó volt ez neki.

A Sacramento Kings GM-je, Pete D'Alessandro azt nyilatkozta, hogy a csapat azon döntései, hogy nem hosszabbítottak Patrick Pattersonnal és Greivis Vasquezzel, valamint nem hívták le Jimmer Fredette csapatopcióját, nem feltétlenül tükrözik a gárda terveit a játékosokkal. D'Alessandro elmondása szerint Fredette képviselőivel mindvégig beszéltek erről - rossz időpont volt nekik ez az október 31., olyan döntéseket kellett meghozniuk, amiket még nem akartak, mivel csak most került oda a legtöbb vezető a csapathoz.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus