Hírmorzsák 2013-11-10 (22:00)

McGee sípcsonttörés miatt határozatlan időre out. Wade megpróbálta eltalálni a gyűrűt, nem sikerült. Allent bántja, hogy KG és Pierce nem beszélnek vele, nem érti, mi volt a különbség az ő csapatváltása és a többieké között. Carmelo tudja, hogy a Knicksnél nem éppen türelmesek a szurkolók, World Peace szerint felkészültek a Spursre, ha a döntőben összefutnának velük... Shumpertet figyelmeztette a liga flop miatt. Lillard és Aldridge bátrabbak védekezésben Lopez jelenléte miatt. Ellis tudta, hogy ki fogják fütyülni, de számára nem ez volt a fontos.

A Denver Nuggets centere, JaVale McGee fáradásos sípcsonttörést szenvedett, és határozatlan időre kiesett a játékból. További vizsgálatokat fognak elvégezni a játékoson, pontosabbat ezek után tudnak majd mondani.

Mint ismeretes, ma hajnalban elég drámai körülmények között kapott ki a Miami Heat a Boston Celtics ellen. Dwyane Wade két büntetőt is hibázott a végjátékban, a másodikat ráadásul direkt dobta mellé, de úgy sikerült ezt kiviteleznie, hogy a gyűrűt sem érte a labda. A dobóhátvéd a mérkőzést követően azt nyilatkozta, hogy megpróbálta eltalálni a gyűrűt, de nem úgy sikerült, ahogy eltervezte.

A Heat cserekettese, Ray Allen a Boston Heraldnak nyilatkozott - elmondása szerint bántja, hogy Kevin Garnett és Paul Pierce nem beszélnek vele, és nem érti, miben volt más az ő tavaly nyári távozása, mint a két másik kosaras idei csapatváltása. Allen szerint bármi is történt, a 2008-as zászló ott fog lógni Bostonban örökre, és ahhoz mindegyiküknek köze van, összeköti őket. Szerinte idén nyáron Doc Rivers és Garnették is ugyanolyan helyzetben voltak - úgy kellett dönteniük, ahogy nekik és családjuknak a legjobb volt.

A New York Knicks ma este 31 pontos vereséget szenvedett a San Antonio Spurs ellen, ráadásul a Madison Square Gardenben. A csapat sztárja, Carmelo Anthony a mérkőzést követően azt nyilatkozta, hogy megalázó érzés volt ez, és mivel New York városa, illetve a Garden közönsége nem a türelméről híres, ezért nagyon gyorsan ki kell találniuk valamit. Metta World Peace-nek is volt hozzáfűznivalója: a kiscsatár azt mondta, ha a döntőben összefutnak a Spursszel, készen fognak állni a kihívásra.

Ugyancsak a Knickshez tartozik, hogy a liga figyelmeztette Iman Shumpertet flop miatt, amit még a Charlotte Bobcats ellen mutatott be.

A Portland TrailBlazers két sztárja, LaMarcus Aldridge és Damian Lillard Chris Haynesnek (CSNNW.com) azt nyilatkozták, hogy sokkal bátrabbak, agresszívek védekezésben idén annak köszönhetően, hogy Robin Lopez az, aki mögöttük a festéket védi a besegítésekkel.

Hajnalban a Dallas Mavericks a Milwaukee Buckshoz látogatott, Monta Ellis tehát volt csapata ellen lépett pályára. A dobóhátvéd a nyáron egy nagyobb összeget utasított vissza a Milwaukee-tól, mielőtt aláírt volna a Mavshez 3 évre 25 millió dollárért. Ellis elmondása szerint tudta, hogy ki fogják fütyülni, de ilyenek szerinte a szurkolók. Amikor elhagyta a Buckst, akkor mindenki tudta a csapat körül, hogy minden este, minden percben, amikor pályán volt, a tőle telhető legtöbbet adta, és neki csak ez számít.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus