Hírmorzsák 2013-11-27 (21:30)

Wall szerint ő a legjobb irányító a ligában. Felton a Clippers ellen visszatér. Noah szerint abszolút elképzelhető, hogy újjáépítésbe kezd a Bulls, Deng pedig úgy gondolja, esélyes, hogy elcserélik. Iverson mezét március elsején vonultatja vissza a Sixers. Thaddeus Young újra a Philly-vel van. A Dallas Bosh-ra hajt jövő nyáron? Kobe kész átalakítani játékát. Ma debütálnak az új Lakers-mezek.

A Washington Wizards irányítója, John Wall életében először dobott háromszor egymás után 30 pontot, ráadásul a múlt hét legjobb játékosának is megválasztották keleten, úgyhogy a FOX Sports twittere alapján kijelentette: "Én vagyok a legjobb irányító a ligában. Ezt állítom.". Wall a Washington Postnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a kritikák tüzelik - az, amikor azt mondják róla, hogy nincs ott a legjobb 5 vagy a legjobb 10 irányító között. Úgy érzi, az a dolga, hogy minél több pontot szerezzen, de rájött, hogy csak a győzelmek alapján ítélik meg a játékosokat, úgyhogy csak egy valami érdekli: minél több sikerhez segíteni a Wizardsot.

A New York Post információi szerint Raymond Felton visszatér hajnalban a New York Knicks Los Angeles Clippers elleni meccsén. Az irányító 4 mérkőzést hagyott ki, mind a négyet elvesztette a Knicks - most Chris Paul ellen kell újra visszarázódnia a ritmusba.

A Utah Jazz elleni vereséget követően megkérdezték a Chicago Bulls centerét, Joakim Noah-t, hogy szerinte reális opció-e, hogy a csapat vezetősége az újjáépülés mellett dönt. A francia középjátékos azt válaszolta, hogy szerinte nagyon is lehetséges, hogy ezt az utat választják majd. Gar Forman az éjszaka folyamán azt mondta, hogy nem terveznek nagyobb mozgásokat Derrick Rose sérülése miatt sem, de úgy tűnik, hogy ezt még a csapaton belül sem hiszi el mindenki.

A gárda angol kiscsatára, Luol Deng is azt nyilatkozta, hogy úgy érzi, Rose sérülése miatt esélyesebb, hogy el lesz cserélve még a februári cserehatáridő előtt, de próbál nem odafigyelni a találgatásokra.

Allen Iverson 3-as mezszámát 2014. március 1-jén, a Washington Wizards elleni találkozó félidejében tartott különleges ceremónián vonultatja vissza a Philadelphia 76ers.

Ugyancsak a Sixershez, de jelenükhöz tartozik, hogy Thaddeus Young újra a csapattal van - nagyjából egy hétig volt távol egy családtagja halála miatt. Brett Brown vezetőedző azt nyilatkozta, hogy örülnek, hogy visszatért a kosaras, mert fontos a személye a csapattársainak és a szakmai stábnak is. Azt nem tudni, milyen szerepe lesz hajnalban az Orlando Magic elleni találkozón, mert Young azt mondta a trénernek, hogy bármit kér tőle, megcsinálja, de pályára akar lépni.

Jövőre lesz egy maximumnyi helye a Dallas Mavericksnek, így beindultak a találgatások, kire is fognak rámozdulni. Brian Windhorst (ESPN) a ligában dolgozó, meg nem nevezett vezetőkkel beszélt, akik többsége úgy gondolja, hogy Chris Bosh-ra próbál meg rámozdulni a texasi együttes. Bosh dallasi születésű, és a klub már megpróbálta megszerezni 2010 nyarán is, bár azt nem tudni, hogy a valószínűsíthetően a franchise-nál maradó Dirk Nowitzki mellé hogyan illene játéka.

A Los Angeles Lakers sztárja, Kobe Bryant elmondta, kész fejleszteni, átalakítani játékát Achilles-ín szakadása miatt, amennyiben szükséges lesz ez. Kobe szerint több lehetőség áll előtte, hogy hasznosan segítse a csapatot. Az egyik út az, ha ugyanolyan robbanékony lesz, mint korábban, mert ez nagyban megkönnyítette a játékát eddig is. Ha ez nem így lesz, akkor viszont kész alkalmazkodni a megváltozott helyzethez.

Ugyancsak Lakers, hogy elvileg ma jönnek az új alternate mezeik:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus