Hírmorzsák 2013-12-07 (10:30)

Kobe hétfőn hajnalban, a Raptors ellen visszatér. D'Antoni szeretné, ha a többiek nem kényelmesednének el Bryant visszatérését követően. Carmelót akkor se cseréli a Knicks, ha nyáron távozni akar. Asikért egy jó fiatal és egy első körös a mostani ár. Korver és a Blazers NBA-rekordja. Granger újra edzett, ő már játszana, a csapat még nem játszatná.

A Los Angeles Lakers sztárja, Kobe Bryant facebookon bejelentette, hogy magyar idő szerint hétfőn hajnalban, a Toronto Raptors elleni mérkőzésen pályára lép, visszatér Achilles-ín sérüléséből. Az aranysárga-lilák ikonja 240 napnyi kihagyás után léphet újra parkettre.

Mike D'Antoni vezetőedző elmondta, hogy nagyon nem szeretné, ha játékosai ezentúl csak állnának és néznék, mit csinál Bryant a pályán, de tudja, hogy lesznek ilyen időszakok is. A tréner hozzátette, hogy a liga legjobb játékosát kapják vissza, aki főleg a negyedik negyedekben lesz nagy segítség - akkor nem kell majd azon gondolkozniuk, mit csináljanak, csak Kobe tehetségére kell alapozniuk.

Brian Windhorst (ESPN) forrásai szerint a New York Knicksnek esze ágában sincs elcserélni Carmelo Anthony-t, teljesen mindegy, hogy mit gondol a játékos a nyári szabadügynökségéről - le akar-e lépni vagy maradni akar. Anthony eddig végig kitartott amellett, hogy a Knickset szeretné bajnoki címhez segíteni és maradni akar, de a héten már felröppentek olyan pletykák is, miszerint a gyenge szereplés miatt távozik.

Chris Mannix (Sports Illustrated) újabb fejleményekkel szolgált az Ömer Asik-ügyben. Forrásai szerint a Houston Rockets most egy fiatal játékost és egy első körös draftjogot kér cserébe a török centerért, amit liga szerte soknak gondolnak egy 2015-ös szabadügynökért, akinek ráadásul 15 millió dollárt kell fizetni a következő szezonban.

Az Atlanta Hawks vajkezű swingmanje, Kyle Korver NBA-rekordot döntött - sorozatban 90 meccsen dobott legalább egy hármast. Korver ma hajnalban kettőt is elsüllyesztett, ezzel túllépett Dana Barros 89-es sorozatán is, mától ő a csúcstartó, és formáját látva sorozata jóval tovább is nyúlhat.

A Portland TrailBlazers is csúcsot döntött - mától övék a legjobb triplaszázalék egy meccsen, legalább 15 bedobott kísérlet esetén. A Blazers a Utah Jazz elleni mérkőzésen 23-szor próbálkozott a triplavonalon túlról és 17 hármasuk be is esett, ez 73.9%.

Az Indiana Pacers kiscsatára, Danny Granger tegnap újra a csapattal edzett, miután heteket hagyott ki vádlisérülése miatt. Granger elmondása szerint jól érezte magát - sprint, futás, és egy órás játék volt a menüje, de nagyon jó érzés volt számára újra a pályán lenni. A játékos szerint a csapat visszafogta őt, de ők tudják, mi a legjobb. Ha rajta múlt volna, már visszatért volna, de tegnap elég jó tréninget tudott maga mögött, szóval szerinte nem kell már sokat várni és újra pályára léphet. Frank Vogel vezetőedző nem így gondolja, szerinte még sok idő kell, mire Granger visszatérhet.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus