Hírmorzsák 2014-02-21 (10:30)

Glen Davist kivásárolta a Magic, öt csapat is verseng a kegyeiért, méghozzá a jobbak közül. Jason Collins újra a Netsnél? Harden jobb könyöke megsérült. Pau Gasol örül, hogy a Lakersnél maradt, de jó ajánlatokat vár a nyáron. Terry és Reggie Evans is marad a Kingsnél. Orlando Johnsont a Pacers, Mason Jr-t a Kings tette szabadlistára. Ugyanez lehet a sorsa Cartier Martinnak és Jamisonnak is Atlantában. Mindenki a 2015-ös nyárra készül már? Billups térdét megműtötték.

Kis pihenőt fújtak a hírforrások a tegnapi, deadline előtti hírdömping után, aminek a folyamát ezen a linken, az eredményét pedig ezen a linken visszaolvashatjátok!

A legnagyobb hajnali esemény ezek után az volt, hogy a Yahoo Sports információi szerint Glen Davis és az Orlando Magic megegyeztek a kivásárlásban. Az erőcsatár így szabadlistára került, két nap múlva pedig szabadon igazolható lesz bárki számára. Amennyiben ez megtörténik, akkor a hírek szerint volt edzője, a Doc Rivers által irányított Los Angeles Clippers fog rácsapni Big Babyre. Marc J. Spears (Yahoo Sports) úgy tudja, hogy mellettük a Miami Heat, a Golden State Warriors, a Brooklyn Nets és a San Antonio Spurs is megpróbálja majd megszerezni a kosarast.

A Brooklyn másfelé is kacsintgat, ugyanis az ESPN úgy tudja, hogy ezen a héten Los Angelesben, privát edzésen nézték meg Jason Collinst, és erősen fontolgatják, hogy adnak neki egy 10 napos szerződést.

A Houston Rockets sztárjának, James Hardennek komoly gondjai voltak a jobb könyökével ma hajnalban, a Golden State Warriors elleni találkozó legvégén - olyan súlyosak, hogy jobbal nem is tudott labdát vezetni, cselezni a hosszabbításban. Ma megy röntgenvizsgálatra és MRI-re a játékos, akkor lehet pontosabbat tudni, hogy mennyit kell kihagynia.

A Los Angeles Lakers magasembere, Pau Gasol azt nyilatkozta a Bleacher Reportnak, hogy jó ajánlatokat vár a nyár folyamán, szerinte lesznek olyan csapatok, akik elég vaskos szerződéssel fogják megkínálni. Azt is hozzátette, hogy semmilyen rossz érzése nincs a Lakersszel kapcsolatban azért, mert el akarták cserélni, sőt, az első számú opciója még mindig az, hogy az aranysárga-liláknál marad, úgyhogy örül annak, hogy a túlvagyunk a deadline-on, ő pedig még mindig az együttesnél van.

Sam Amick (USA Today) forrásai szerint a Sacramento Kingsnek esze ágában sincs kivásárolni Jason Terryt vagy Reggie Evanst, mindkettejüket szeretnék megtartani - bár előbbi esetében kétséges, mennyire örül a kialakult szituációnak, ott még változhatnak a dolgok, ha Terry nagyon szeretne lépni.

Ugyancsak deadline-hír, hogy az Indiana Pacers Evan Turnert bemutató sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy Orlando Johnsont szabadlistára tették.

Az Atlanta Hawksnál Cartier Martint fogják elküldeni, mielőtt lejárna a 10 napos szerződése, mert helyet kell csinálniuk Antawn Jamison érkezésének. Érdekesség, hogy Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) információi szerint az érkező Jamisont is kivásárolhatják még kedd előtt.

A Sacramento Kings bejelentette, hogy szabadlistára tették a Miami Heattől megszerzett Roger Mason Jr-t, aki KC Johnson (Chicago Tribune) információi szerint esélyes lehet a Chicago Bulls keretének 13. helyére, amint lejár Jarvis Varnado 10 naposa - a kosaras majdnem aláírt Chicagóba a múlt nyáron.

Sean Deveney (Sporting News) egy meg nem nevezett GM-mel beszélgetett, aki azt mondta, hogy azért volt ilyen eseménytelen az idei cserehatáridő előtti időszak, mert egyre több csapat készül 2015 nyarára, és még hosszabb szerződéseket sem hajlandóak kiszórni, mert úgy vannak vele, hogy hátha jövőre több mindent tudnak velük kezdeni.

A hajnal folyamán artroszkópiás térdműtéten esett át a Detroit Pistons hátvédje, Chauncey Billups, és Spears forrásai szerint 2-3 héten belül vizsgálják újra állapotát.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus