Hírmorzsák 2014-03-25 (10:45)

Hiába a pletykák, Rose nem játszik a PO-ban sem. Gibson nagyon mellre szívta az előző Pacers-Bulls összecsapáson történteket. Blake Griffin nem kapta vissza a labdát a Bucks elleni meccsen, amíg nem csináltak róla egy fotót (videó). MWP nem árulta el, hol játszana szívesen, edzősködni akar majd játékospályafutása után. Duncan egyelőre nem mondta meg, játszik-e jövőre is. Sampson visszamehet az NCAA-be. Az NBA-s Quintonn Ross nem hunyt el. Paul George-ról fake fényképek kerültek fel a netre, de ez inkább motiválja őt.

Bár a New York Daily News múlt héten megszellőztette, hogy Derrick Rose-t a rájátszásra visszavárja a Chicago Bulls, a gárda vezetőedzője, Tom Thibodeau tegnap este elmondta, hogy továbbra sem számolnak az irányítóval, aki a teljes idényt ki fogja hagyni. Rose állapota sokat javult az elmúlt hetekben, jól halad a rehabja, ettől függetlenül a Bulls gyakorlatilag hetente elmondja, hogy ebben a szezonban már nem lép pályára újra a kosaras.

Szintén a Bullshoz tartozik, hogy Taj Gibson nagyon mellre szívta, hogy a múltkor kikaptak az Indiana Pacerstől - ma hajnalban visszavágtak divízió-riválisuknak. Az erőcsatár elmondta, hogy nagyon nem tetszett neki, hogy a Pacers több lepattanót szedett náluk, hogy a pályán nevetgéltek, hogy Luis Scola 20 perc alatt 19 pontot dobott. Nagyon idegesítette, hogy egy hozzájuk hasonló csapat, aki ráadásul a riválisuk is, mást sem csinál egész meccsen, csak pacsizik és az arcukba nevet. Gibson meg is tette a magáét: a mostani találkozón 23 pontot és 8 pattanót jegyzett, a mérkőzés egyik legjobbja volt.

A februárban a New York Knickstől kitett Metta World Peace az ESPN-nek elmondta, nem nagyon akar arról nyilatkozni, hol játszana szívesebben jövőre, Los Angelesben vagy New Yorkban, mert nem akarja csökkenteni a saját lehetőségeinek számát, ezért még azt is hozzátette: lehet, hogy Milwaukee-ba megy. Tavaly nyáron egyébként MWP iránt állítólag az Oklahoma City Thunder, a San Antonio Spurs és a Dallas Mavericks is érdeklődött. Egy nap edzősködni akar saját bevallása szerint, ezért például nagyon szívesen játszana Gregg Popovich irányítása alatt.

A San Antonio Spurs argentin csillaga, Manu Ginobili egy napja mondta el, hogy valószínűleg jövőre is játszani fog. Ugyanez volt a kérdés Tim Duncan felé is, aki Marc. J Spearsnek (Yahoo Sports) azért nem adott ilyen pozitív választ, elmondása szerint meccsről meccsre "él", nem akar belegondolni, mi lesz jövőre. Duncan egyébként 15 pontot és 10 pattanót átlagol még mindig, úgyhogy játékának minősége bőven lehetővé tenné a következő szezont is.

A Houston Rockets egyik segédedzője, Kelvin Sampson lehet a Houston Egyetem következő vezetőedzője. Sampsont az utóbbi években több főedzői állással is szóba hozták az NBA-ben, ám eddig még nem kapott ilyen lehetőséget a ligában. Korábban zsinórban 18 darab 50% fölötti idénye volt az NCAA-ben a Washington State, az Indiana és az Oklahoma egyetemeken, utóbbival 2002-ben a Final Fourba is bejutott a Madnessen.

Ha már egyetem: a St. John's másodéves csatára, JaKarr Sampson bejelentkezett a draftra. Némileg meglepő döntése, hiszen a DraftExpress nem rangsorolja a játékost, Chad Fordnál (ESPN) pedig a 137. helyen van, komoly meglepetés lenne, ha elkelne.

Egy Quinton Rosst holtan találtak New Yorkban, ám a New York Post tegnap esti állításával ellentétben ez a Quinton Ross nem a korábbi NBA-játékos volt, "csak" egy névrokona.

Szintén bulvársztori, hogy a hétvégén kikerült néhány fénykép Paul George-ról bizonyos pletykalapokban. Az esetről George azt mondta, hogy tudja, ki az a lány, aki e mögött áll. Persze ideges volt, amikor megtudta, mi történt, hiszen nagyon keményen dolgozik minden nap, mások pedig megpróbálják visszahúzni, de igazából motiválja a dolog. Nincs miért szégyenkeznie, mert tudja, hogy a képek, illetve az azokból kreált történetek mind kitalációk.

Ma hajnalban a Los Angeles Clippers a Milwaukee Bucks ellen lépett pályára. Egy szurkoló addig nem adta vissza a labdát Blake Griffinnek, amíg nem csinálhatott egy közelit a sztárról (0:18-tól):

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus