Hírmorzsák 2014-07-30 (21:30)

Durantnek tetszik LeBron hazatérése. Szereti Washingtont, szeret is a fővárosban játszani, de Oklahoma Cityt is imádja. Wall örülne, ha Durant is hazatérne két év múlva. Westbrook 2017-ben lép a Thundertől? Robert Horry és Mark Madsen is a Lakers új szakmai stábjának tagja lehet. A Lakers privát edzésen megnézte ma Michael Beasleyt. Hivatalos a Nets segédedzőinek listája. Mo Williams szerint a Blazers nem akart vele hosszabbítani, nem fordítva. A Sixers nem akarja az új lottery-rendszert.

Az Oklahoma City Thunder sztárja, Kevin Durant nemcsak a 2016-os nyárról, hanem LeBron Jamesről is beszélt Ramona Shelburne-nek (ESPN Los Angeles). Durant elmondása szerint mindig érdekes dolog számára, mikor egy-egy játékos nemcsak a kosárlabda szempontokat viszi figyelembe döntésénél, mikor új csapatot választ. Szerinte LeBron most gondolt a szülővárosára, Észak-kelet Ohióra, és arra, milyen sok helyi srácra lehet befolyással az, hogy otthon játszik, ez pedig nagyon tetszik neki.

Washingtonnal kapcsolatban azt is elmondta Shelburne-nek, hogy úgy nőtt fel, hogy folyamatosan a Bullets és később a Wizards meccseit nézte, amikor csak tudott, utazott, hogy megnézhesse a Georgetownt, a Wizardsot vagy a Mysticset - a helyi WNBA együttes. Az egész főváros a része, a vérében van. Nagyon szeret hazamenni, azt, hogy láthatja ilyenkor az egész családját, és szeret Washingtonban játszani, de Oklahoma Cityt is nagyon szereti.

Az amerikai válogatón szintén jelenlévő John Wall Sam Amicknek (USA Today) elmondta, hogy nagyon is támogatja, hogy Durant a Wizards játékosa legyen két év múlva. Wall azt mondta, hogy Durant olyan neki, mintha a bátyja lenne, és szerinte nagyon jó lenne, ha a Thunder kiscsatára hazatérne.

Amick saját cikkében azt írta, hogy az általános elgondolás az, hogy Russell Westbrook elhagyja a Thundert 2017-ben, amikor szabadon igazolhatóvá válik, ám Durant azt nyilatkozta a riportereknek, hogy ez közel sem biztos.

Mike Bresnahan (Los Angeles Times) értesülései szerint kezd formálódni azoknak a névsora, akiket Byron Scott a Los Angeles Lakers szakmai stábjában szeretne látni maga mellett. Bresnahan úgy tudja, hogy Paul Pressey és Mark Madsen mellett Robert Horry neve is felmerült, sőt, a Lakers állítólag már meg is kereste volt játékosát - Horry 1997 és 2003 között három bajnoki címet nyert az aranysárga-lilákkal.

Szintén a Lakershez tartozik, hogy Dave McMenamin (ESPN Los Angeles) információi szerint a csapat ma El Segundóban, privát edzésen megnézte Michael Beasleyt. A Lakers már csak veterán minimumot költhet, de az elég is lehet a kiscsatár leigazolására, aki nagyon lassan tudja csak újra felépíteni karrierjét. Az egykori 1/2-es iránt állítólag több csapat is érdeklődik, mert úgy látják, sokat érett az előző idényben, de ettől függetlenül a vet.minnél sokkal több pénzre egyik együttestől sem számíthat.

A Brooklyn Netsnél már nem formálódik a segédedzők névsora, hanem hivatalos is: Lionel Hollins segédjei Paul Westphal, John Welch, Tony Brown, Joe Wolf és Jay Humphries lesznek.

A Minnesota Timberwolves új hátvédje, Mo Williams twitteren üzent a Portland TrailBlazers szurkolóinak. Elmondása szerint fogalmuk sincs semmiről azoknak, akik őt okolják, hogy nem hosszabbított az oregoni együttessel. Ha ugyanis a Blazers le akarta volna igazolni, akkor most az ő játékosuk lenne, és ez az utolsó mondat, amit a témában meg akar ejteni. Mint ismeretes, Williams egy évre 3.75 millió dollárért igazolt a Timberwolveshoz.

Mint arról már korábban beszámoltunk, az NBA új lottery-rendszert akar bevezetni már a következő idénytől kezdve, amely jóval jobban kiegyenlíti a PO-ba be nem jutó csapatok esélyeit az 1/1-re. Az egyik, ha nem a leggyengébb kerettel rendelkező, és hosszú újjáépülést tervező Philadelphia Sixers természetesen nem támogatja az ötletet, de sok "barátjuk" nem lesz ebben a harcban, ugyanis a többi gárdának már most elege van a Sixers direkt lebutított állományából, illetve abból, hogy ezzel a liga összbevétele jóval kisebb, mint lehetne - a Sixers meccseit a második legkevesebben látogatták, pedig viszonylag nagy piacon van.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus