Hírmorzsák 2014-08-06 (10:30)

Mariont akarja leigazolni a Pacers, érdeklődnek Jordan Hamilton és Jordan Crawford iránt is. Marion több csapattal is tárgyal még. LeBron találkozott Blatt-tel és a Cavs vezetőségével, 4.5 kilót fogyott. A Cleveland hivatalosan is leigazolta Millert és Jonest. A Knicks Ellingtont és Prigionit elcserélné. Scalabrine-nek felajánlotta a Warriors, hogy visszatérhet a csapathoz segédedzőként. Lillard és az adidas Boost (videó). Barkley a rövid memória fontosságát hangsúlyozza Hardennek, Pippen rákontráz a Foot Locker reklámban (videó). Marshon Brooks az Olimpia Milanónál folytatja.

Shams Charania (RealGM) értesülései szerint az Indiana Pacers nagy erőket mozgósít annak érdekében, hogy sikerüljön leigazolniuk Shawn Mariont. A Pacers a szabadügynökpiac nyitását követően már megkereste a veterán kiscsatárt, de CJ Miles és Rodney Stuckey leigazolását követően alább maradtak a beszélgetések. Most Paul George sérülését követően megint felerősödött az Indiana vezetőségében az a gondolat, hogy le kellene igazolniuk Mariont, de a hírek szerint Jordan Crawford és Jordan Hamilton után is érdeklődnek. Mint ismeretes, Marion hétfőn Clevelandben járt, és egyáltalán nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy veterán minimumért LeBron James mellé igazol, de több más NBA csapattal is szervezett le találkozókat, úgyhogy egyhamar nem várható döntés tőle.

A Pacersszel korábban szóba hozott Marshon Brooks úgy tűnik, hogy kikerül a képből, és valószínűleg nem is az NBA-ben, hanem Olaszországban, az Olimpia Milanónál folytatja pályafutását, legalábbis a RealGM információi szerint. Brooks és az Euroligában is szereplő olasz bajnok tegnap este még az utolsó simításokat végeztek a dobóhátvéd szerződésén - a Milano egyébként valószínűleg ahelyett az E'Twaun Moore helyett igazolja le, akinek a szerződtetése már szinte biztos volt, ám róla tegnap jött ki a hír, hogy mégsem ír alá (egyelőre) Milanóba, mert pár NBA csapattal még leül tárgyalni előtte.

Brian Windhorst (ESPN) forrásai szerint megvolt LeBron James és a Cavs menedzsmentjének, illetve David Blattnek az első találkozója, kedden beszélgetett a csapat régi-új szupersztárja a trénerrel, valamint vezetőség tagjaival. A hírek szerint David Griffinék is észrevették, hogy jóval vékonyabbnak tűnt LeBron, mint a korábbi években - állítólag 10 fontot, azaz nagyjából 4.5 kilót fogyott a döntő után elkezdett új diétájának köszönhetően. Ugyanide tartozik, hogy a Cleveland hivatalosan is leigazolta Mike Millert és James Jonest.

Marc Stein (ESPN) úgy tudja, hogy a New York Knicks megpróbálja elcserélni Wayne Ellingtont és Pablo Prigionit annak érdekében, hogy legyen rosterhelyük, illetve hogy kicsit csökkentsék hátvédeik számát - az korábban nyilvánosságra került, hogy mind a GM, Steve Mills, mind az elnök, Phil Jackson úgy gondolja, túl sokan vannak egyes és főleg kettes poszton. Stein szerint Ellingtont önmagában akarta eredetileg elcserélni a Knicks, de az utóbbi időben azon gondolkodnak, hogy Prigionit is beteszik a csomagba, hátha így nagyobb érdeklődés lesz irántuk.

A Boston Celtics egyik szakkommentátora, Brian Scalabrine egy bostoni rádióműsorban elárulta, hogy a nyáron a Golden State Warriors felajánlotta neki, hogy újra csatlakozhat az együttes szakmai stábjához segédedzőként, miután kinevezték Steve Kerrt vezetőedzőnek, ám Scalabrine úgy döntött, visszautasítja a lehetőséget.

A végére pedig két videó. Először is Damian Lillard és az új adidas Boost reklám:

Másodjára pedig a Foot Lockerben láthatjuk James Hardent, Scottie Pippent és Charles Barkley-t:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus