Hírmorzsák 2015-01-15 (22:00)

Körvonalazódik az Austin Rivers-csere, a Boston és a Clippers mellett a Suns szerepel majd benne. Olajuwon szerint Jordan sokkal jobb játékos volt, mint most LeBron. Prince-t inkább cserélné a Celtics, mint kivásárolná. Ainge szerint a mostani draft sem lesz szenzációs, inkább "csak" elég jó. Robinsonért még mindig érdeklődik a Clippers. Elijah Millsap újabb 10 napost kapott a Jazztől. Hairston ma hajnali, legendásnak tűnő flopja Ave Maria változatban (videó).

A RealGM információi szerint kezd teljesen körvonalazódni a napok óta lebegtetett Austin Rivers-csere is. A fiatal hátvéd a Los Angeles Clippershez kerül, akik Reggie Bullockot küldik a Phoenix Sunshoz - a mai napon korábban már felmerült, hogy az arizonaiak érdeklődnek a jó kinti dobónak számító kosaras iránt -, míg a Sunstól Shavlik Randolph, a Clipperstől pedig Chris Douglas-Roberts és egy 2017-es második körös pick kerül a Boston Celticshez. CDR-t kiteszi keretéből a Celtics, amint hivatalos lesz a csere.

Ben Bolch (Los Angeles Times) információi szerint a Clippers még mindig szeretné leigazolni Nate Robinsont - és ez meg is fog állítólag történni, amint hivatalosan megszerzik Austin Riverst.

Mark Murphy (Boston Herald) értesülési szerint a Boston még több draftjogot szeretne begyűjteni, ezért az a tervük, hogy Tayshaun Prince-t megpróbálják elcserélni. Amennyiben ez nem sikerül, csak akkor vásárolják ki a veterán kiscsatárt, ő tehát még egy ideig nem lesz szabadon igazolható. A Celtics GM-je, Danny Ainge azt nyilatkozta, hogy szerinte nagyban hasonlít az idei draft mezőny a tavalyira: nem szenzációs, de meglehetősen jó a felhozatal. Azt is hozzátette, hogy egy ideális világban nem draftol ennyit, hanem ezeket a pickeket már bizonyítottan jó játékosokra cserélné.

Minden idők egyik legjobb centere, Hakeem Olajuwon a SLAM Online-nak nyilatkozott Michael Jordanről és LeBron Jamesről. Szerinte utóbbival szemben nem fair, mikor elkezdik összehasonlítani a Bulls ikonjával, aki szerinte sokkal jobb játékos volt egy keményebb ligában. Nem akarja leszólni LeBront, mert egy nagyszerű játékos, csak az összevetés nem túl szerencsés szerinte.

A Utah Jazz egy második 10 napost is adott Elijah Millsapnek. Január 5-én csatlakozott a csapathoz a swingman, aki öt mérkőzésen 5.6 pontot, 2.8 pattanót, 1.4 gólpasszt és 1.4 szerzett labdát átlagolt.

A végére pedig a Charlotte Hornets játékosa, PJ Hairston, akit a liga 5.000 dollárra büntetett floppolás miatt. A dobóhátvéd ma hajnali teljesítményére már rá is rakták az Ave Mariát a videókészítők:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus