Hírmorzsák 2015-08-17 (20:15)

Wall úgy érzi, nincs esélye bekerülni a Team USA jövő évi, olimpiai keretébe. Beal és a Wizards álláspontjai nem közelednek a hosszabbítással kapcsolatban. Toni Kukoc visszatért a Bullshoz, Jerry Reinsdorf speciális tanácsadója lesz. Brandon Knight szeretné, ha Markieff Morris maradna a Sunsnál. Marcus Landry a Bucksnál, Treveon Graham a Jazznél. Rihanna beégette Matt Barnest.

A Washington Wizards irányítója, John Wall próbálja minél reálisabban, de semmiképp sem túlzott optimizmussal nézni az esélyeit arra, hogy ott legyen a riói olimpián, azt nyilatkozta ugyanis a CSN Washingtonnak, hogy szerinte nincs túl sok esélye erre. Szerinte a pekingi és a londoni ötkarikás játékokon résztvevő Chris Paul, illetve a regnáló MVP és bajnok Steph Curry 10-ből 10 alkalommal a 12-es keret tagjai, és szerinte Kyrie Irving lesz a harmadik egyes. Wall hozzátette, hogy próbál őszinte lenni magához, Curry és Irving a világbajnok csapatban is ott voltak tavaly és még Russell Westbrook is valószínűleg ott lesz az olimpián kettesként, úgyhogy ő valószínűleg nem kerül be az utazókeretbe.

Maradjunk még a fővárosiaknál, a CSN Washington jelentése szerint ugyanis Bradley Beal és a Wizards között nem közelednek az álláspontok a hosszabbítással kapcsolatban. Azt az újság is kiemelte, hogy nem fejezte be a tárgyalást a két fél, október 31-éig van is még idejük bőven egyezségre jutni - addig kell megállapodniuk idő előtt, ha nem teszik, jövő nyáron korlátozott szabadügynök lesz a dobóhátvéd.

Az európai kosárlabdázás egyik nagy alakja és a Chicago Bulls második three-peatjének fontos része, Toni Kukoc visszatér az együtteshez, miután ma este bejelentették, hogy speciális tanácsadóként segíti a továbbiakban Jerry Reinsdorf munkáját - 2012 októbere óta ugyanilyen minőségben van jelen az együttesnél egyébként az aranykorszak egy másik nagy alakja, Scottie Pippen is.

A Phoenix Suns erőcsatára, Markieff Morris azt szeretné, ha a gárda elcserélné, csapattársai azonban örülnének neki, hogy maradna. Brandon Knight Paul Corónak (Arizona Republic) azt mondta, hogy nagyszerű játékosnak tartja Morrist és nagyon várja már, hogy vele játszhasson. Ha nem így alakul, azt is megérti persze, de a legfontosabb szerinte az, hogy Morris boldog legyen, ő is ezt szeretné.

Gery Woelfel (Racine Journal Times) információi szerint a Milwaukee Bucks ma privát edzésen megnézi Marcus Landryt és szerződést is fognak adni a csatárnak. A 29 éves játékos 2009-ben nem kelt el a drafton, de 2009/10-ben megfordult a New York Knicksnél és a Boston Celticsnél is az alapszakaszban. A legutóbbi idényt a spanyol első osztályban, a CAI Zaragoza együttesnél töltötte, ahol 10.1 pontot és 3.4 pattanót átlagolt 23.6 perc alatt.

A Utah Jazz már le is igazolta a 21 esztendős hátvédet, Treveon Grahamet - a kosaras végzősként 16.2 pontot átlagolt a VCU-n 38.1%-os triplázással, de volt emelett 7.1 pattanója is meccsenként.

A végére pedig maradjon a bulvár ezúttal is. A Memphis Grizzlies új kiscsatára, Matt Barnes az utóbbi időben több félreérthető megjegyzést is tett az énekesnő Rihannával kapcsolatban. Egyszer azt nyilatkozta, hogy kezd alakulni közöttük valami, máskor annyit mondott, hogy csak barátok és majd kiderül, hogyan tovább. Rihanna erre fogta magát és instagramra kitett egy képet Barnesról, amihez több hashtaget is csatolt, többek között olyanokat is, hogy egyáltalán nem tetszik neki a kosaras, hogy semmi nem igaz abból, amit Barnes állít, illetve azt is, hogy nem is találkoztak még személyesen. A hírek szerint Barnesnak valamivel elő kellett állnia miután egyik "kedvence", Serge Ibaka Keri Hilsonnal, egy másik énekesnővel jár, csak azt nem tudni, miért ezt találta ki...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus