Hírmorzsák 2015-09-27 (21:45)

Gerald Wallace-t kitette keretéből a Sixers. Brett Brown szerint még nem lehet megítélni a munkájukat. Pekovics valószínűleg nem játszik az előszezonban, Rubio viszont közel a 100%-os állapothoz. Doc Rivers csereként szeretné használni Lance Stephensont. Mudiay-t kedvelik a csapattársai, az idősebbektől szeretne tanulni. Phil Jacksonéknak tetszik Porzingis hozzáállása. Bennett aláírt a Raptorshoz. Fournier szeretne idő előtt hosszabbítani a Magickel. Gay, Cousins és Collison tűzoltókkal edzettek (videó). Harrison Barnes majdnem összetörte a Larry O'Brien trófeát (videó).

A Philadelphia Sixers kitette keretéből Gerald Wallace-t. A dolog nem meglepő - a Boston Celtics a nyáron David Lee-ért elcserélte a Golden State Warriorshöz, onnan került tovább egy újabb cserével a Phillyhez, akiknek viszont semmi szükségük nincs rá. 10.1 millió dolláros, garantált szerződése volt a kiscsatárnak, ezt a pénzt tehát biztosan megkapja így is, de nagy kérdés, hogy kelleni fog-e még bárkinek, az utóbbi években már nagyon kevés haszna volt.

A Sixers vezetőedzője, Brett Brown a Philly.com-nak elmondta, egyáltalán nem szeretnék feladni ezt a szezont, nagyon fontosnak tartják, hogy minél több meccset nyerjenek. Brown úgy érzi, hogy a franchise-on belül mindenkinek végeznie kell a saját dolgát, de úgy gondolja, hogy még nem érkezett el a napja, hogy ítélkezzenek felettük. A tréner szerint még mindig abban a szakaszban vannak, hogy próbálják felmérni a játékosaik tudását és fejleszteni őket.

A Minnesota Timberwolves ideiglenes vezetőedzője, Sam Mitchell Jerry Zgodának (Star Tribune) elmondta, Nikola Pekovics valószínűleg nem fog pályára lépni az előszezonban, egyelőre nem épült fel teljesen. Ricky Rubióról is kérdezték természetesen, róla viszont azt mondta Mitchell, hogy közel áll ahhoz, hogy 100%-os legyen, így ő már lassan játékra kész lesz.

A Los Angeles Clippers elnöke és vezetőedzője, Doc Rivers Ben Bolch-nak (Los Angeles Times) elmondta, inkább a cserék között vetné be Lance Stephensont, így a Wes Johnson, Paul Pierce kettős közül választja majd ki a kezdő kiscsatárt - nemrég szivárgott ki az információ, hogy Johnson az esélyesebb erre jelenleg.

A Denver Nuggets irányítója, Emmanuel Mudiay már nagy kedvenc lett csapattársai között, a Denver Post információi szerint Jameer Nelson jó barátságban is van vele és ő a mentora is. Mudiay nagyon sokat dolgozik és soha nem helyezi magát a csapat fölé, pedig valószínűleg benne látják az új franchise-playert. A kosaras azt nyilatkozta, hogy megpróbál az idősebbektől tanulni, bármit, amivel jobb lehet. A segítségükkel önmaga lehet a pályán, így tekint a helyzetre.

Shams Charania (Yahoo Sports) jelentette, hogy Anthony Bennett átesett az orvosi vizsgálatokon és alá is írta egyéves, minimumról szóló szerződését a Toronto Raptorsszal.

Josh Robbins (Orlando Sentinel) értesülései szerint Evan Fournier szeretne idő előtt hosszabbítani az Orlando Magickel - jövő nyáron korlátozott szabadügynök lehet a francia hátvéd, de szeretné november 2-áig letudni az új kontraktusa körüli kérdéseket.

A Sacramento Kings három játékosa, Rudy Gay, DeMarcus Cousins és Darren Collison sacramentói tűzoltókkal "edzettek" nemrég:

A végére pedig a Golden State Warriors kiscsatára, Harrison Barnes maradt, aki majdnem összetörte a Larry O'Brien trófeát:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus