Hírmorzsák 2015-12-22 (21:45)

Noah legalább 2 hetet kihagy, január elején vizsgálják meg újra. Forman szerint nem csalódás eddig a Bulls, nem(csak) a támadójáték felpörgetése miatt cseréltek edzőt. Kiddet megműtötték. A Wizards le fogja igazolni Jarell Eddie-t, Ryan Hollinst teszik ki a keretből. A Cavs, a Spurs, a Warriors és a Hornets mellett már a Pacers is Top10-ben van támadásban és védekezésben is. Tyus Jonest visszahívta a D-Ligából a Timberwolves.

Fred Hoiberg, a Chicago Bulls vezetőedzője KC Johnsonnak (Chicago Tribune) elmondta, hogy a hivatalos álláspont szerint meghúzódott Joakim Noah válla (reggel még arról volt szó, hogy ki is ugrott), és a francia centert két hét múlva vizsgálják újra - ennyit tehát biztosan kihagy, addig csak a rehabot végzi majd. Eljött tehát Bobby Portis nagy lehetősége, egy ember kiesett előle a rotációból.

Szintén a Bullshoz tartozik, hogy a GM, Gar Forman szerint egyáltalán nem csalódás a csapat eddigi teljesítménye - mint ismert, a támadójáték semmit nem lépett előre, hiába cserélték le Tom Thibodeau-t Hoibergre. Forman Zach Lowe-nak (ESPN) azt nyilatkozta, hogy minden változáshoz idő kell. Szerintük félig tele van a pohár, nem félig üres, és az edzőváltás nem a támadójáték felturbózása miatt lett meghúzva - valószínűleg arra a rossz munkakapcsolatra gondolt itt, ami Thibodeau és a vezetőség között volt.

A Milwaukee Bucks hivatalos közleménye szerint Jason Kidd vezetőedző csípőjét megműtötték - akkor tér vissza a kispadra, ha fizikailag olyan állapotban lesz, hogy ezt megteheti, de hogy ez nagyjából mikor lehet, azt nem hozták nyilvánosággra.

Shams Charania (Yahoo Sports) jelentette, hogy a Washington Wizards a D-Ligából, az Austin Spurstől le akarja igazolni Jarell Eddie-t, ezért Ryan Hollinst akarják kitenni a keretből. Eddie idén 11 mérkőzésen szerepelt az Austinnál, 14.1 pontot átlagolt 52.5%-os tripladobással.

A Minnesota Timberwolves visszahívta a D-Ligából, az Idaho Stampede-től Tyus Jonest - a hátvéd 6 mérkőzésen 35.2 perc alatt 24.7 pontot, 3.9 pattanót, 5.0 gólpasszt és 1.5 szerzett labdát átlagolt lent 42.6%-os triplázással.

Kijött a "Top10 támadás-védekezés, életkor" táblázat. A topfavoritokon, a Cleveland Cavaliersen, a Golden State Warriorsön és a San Antonio Spursön kívül a Charlotte Hornets továbbra is ott van mindkét kategóriában a legjobb 10-ben és már az Indiana Pacers is (az Oklahoma City Thunder támadásban második, védekezésben viszont csak 11.). Az öt csapat közül a Spurs és a Cavs vannak a legjobb 5-ben is mindkét mutatóban.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus