Hírmorzsák 2016-04-26 (21:15)

Nowitzki egészen biztosan nem vonul vissza. Bareát (térd, meniscus) és Deron Williamst (sportsérv) is megműtik - előbbi 1, utóbbi 1.5-2 hónapot "pihen". Steve Kerr lett az év edzője. DeAndre Jordan back-to-back homály büntetője (videó). A Kings új logo-dizájnja. Jeanie Buss nem tudott arról, hogy Byron Scottot meneszti a Lakers. Tegnap Vinny Del Negróval interjúzott a Kings, holnap Woodson a soros. Skip Bayless augusztustól nem dolgozik az ESPN-nél.

A Dallas Mavericks ikonja, Dirk Nowitzki Tim MacMahonnak (ESPN Dallas) azt nyilatkozta, kizárt dolog, hogy visszavonuljon, nagyon jól érezte magát ebben az idényben. Rick Carlisle vezetőedző azt nyilatkozta még hajnalban, hogy nem tudja, mi lesz Nowitzki sorsa - kérdezték a magasembert, hogy szerinte őrültség volt-e ezt megemlíteni, amire egy mosollyal az arcán azt mondta Dirk, hogy eléggé, ő soha nem említett semmi ehhez hasonlót.

Szintén a Dallashoz tartozik, hogy hátvédjük, JJ Barea térdét megműtik, hogy helyrehozzák elszakadt meniscusát. Egy hónap lesz a Puerto Rico-i játékos felépülési ideje, de bőven készen fog állni a következő idény kezdetére. Az együttes irányítójának, Deron Williamsnek is kés alá kell feküdnie a sportsérve miatt, az általában 6-8 hetes felépülési időt jelent - neki játékosopciója van a következő idényre, és Williams azt nyilatkozta Eddie Sefkónak (Dallas Morning News), hogy nagyon szívesen maradna a texasiaknál.

Arról az este külön is beszámoltunk, hogy a Golden State Warriors vezetőedzőjét, Steve Kerrt választották az év edzőjének - a részletekről és a további sorrendről ezen a linken olvashattok.

A Los Angeles Lakersnél Byron Scottot tegnap hajnalban menesztették, de a csapat elnöke, Jeanie Buss nem tudott erről, nem is számított erre - a Scott irányításával két év alatt elért 38-126-os mérleg után azért lehetett ezzel számolni, de a korábbi hírek szerint pont Jeanie nem akarta Scottot kirúgni, mivel úgy biztosabb lett volna a gyenge szezon, és hogy 2017-től már nem Jim Buss hozza a lényegi döntéseket.

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) információi szerint a Sacramento Kingsnél tegnap interjúztak Vinny Del Negróval, holnap pedig Mike Woodsonnal ülnek le beszélgetni.

Az ESPN bejelentette, hogy elindultak egy igazi szakértői gárda felé Skip Bayless szerződése nem lesz megújítva, augusztusban lejár jelenlegi kontraktusa, onnantól pedig nem áll majd a csatorna alkalmazásában - felbomlik tehát a Bayless - Stephen A. Smith páros.

A Los Angeles Clippers centere, DeAndre Jordan back-to-back homályt dobott - karrierje során nem először, talán kijelenthető, hogy nem is utoljára:

A végére pedig a Kings új logo-dizájnja maradt:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus