Hírmorzsák 2016-06-27 (21:30)

Több csapat is már a 2017-es nyarat akarja előkészíteni Durantnél. Melo már elkezdte puhítani KD-t. Ibaka ügynöke szerint sokkal nagyobb szerepet ígért az erőcsatárnak a Thunder. A Hornets kezd lemondani Lin megtartásáról, az irányító hosszútávú szerződést akar. A Kings Ryan Andersont akarja leigazolni. A Warriors felajánlotta Mike Brownnak az első számú segédedzői pozíciót. A Grizzlies elkészítette videóját Conley meggyőzésére (videó). Fred Hoiberg nagyon örült Brook Lopez megszerzésének (videó). Maodo Lo a Sixersnél.

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) forrásai szerint úgy számol a legtöbb csapat, hogy 1+1 évre ír alá Kevin Durant az Oklahoma City Thunderhez, de idén nyáron azért akarnak a legtöbben találkozni a kiscsatárral, hogy elkezdjék puhítani 2017-re. Durant egyrészt több pénzt szakíthat jövőre, másrészt az még fontosabb, hogy megnézheti, hogyan dönt Russell Westbrook, és ez alapján mehet a Thundertől vagy éppen maradhat.

A New York Knicks sztárja, Carmelo Anthony Marc Steinnek (ESPN) elmondta, hogy már el is kezdte meggyőzni Durantet - együtt lógnak, sokat beszélgetnek. Bár a Knicks bízik abban, hogy találkozhatnak majd hivatalosan is KD-vel, egyelőre nem tudtak időpontot megbeszélni vele.

Az is a Thunderhez tartozik, hogy Serge Ibaka ügynöke, Andy Miller a The Verticalnek elmondta, sokkal nagyobb szerepet ígértek az erőcsatárnak az Oklahoma Citynél, talán túl nagyot is, de ezekből az ígéretekből semmi nem valósult meg. Azt is hozzátette Miller, hogy mindenkit ugyanolyan mércével kellene mérni, ezt is problémának érezték.

Az OKC-nek még nem kell azért túlságosan készülnie Durant távozására, a Charlotte Hornetsnél azonban lassan kezdenek arról lemondani, hogy meg tudják tartani Jeremy Lint. Chris Broussard (ESPN) értesülései szerint Nicolas Batum és Marvin Williams megtartása lesz a csapat első számú célja - ezzel az a baj, hogy Lint sapka alatti helyből kellene hosszabbítaniuk, mert nincsenek meg a Bird-jogai. Maga az érintett azt mondta, hogy 6 éve profi, megfordult 5 NBA és 2 D-Ligás csapatban, szóval összesen 7 városban. Belefáradt már a sok csomagba, a költöztető cégekbe, úgyhogy szeretne otthonra lelni - inkább hosszútávú szerződést akar kötni.

James Ham (CSN California) információi szerint a Sacramento Kings nagyon szeretné leigazolni Ryan Andersont - nagyon kellene a csapatnak egy olyan magasember, aki jól dob távolról. 

Wojnarowski forrásai szerint a Golden State Warriors felajánlotta az első számú segédedzői posztot Mike Brownnak - a szerződés részleteiről még megy az egyezkedés.

A Philadelphia Sixers leigazolta Maodo Lót - a német hátvéd nem garantált szerződést kapott, csak a nyári ligában lesz (biztosan) a csapattal.

A Memphis Grizzlies elkészítette videóját, amivel szeretnék meggyőzni Mike Conley-t a maradásról:

A végére pedig a Chicago Bulls vezetőedzője, Fred Hoiberg maradt, aki a Derrick Rose-féle csere kapcsán örült, hogy megszerzeték Brook Lopezt, mert mindig is nagyra tartotta... (kár, hogy a testvérét szerezték meg)

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus