Hírmorzsák 2016-10-10 (20:45)

LeBron csak az előszezon-zárón lép pályára, előtte már nem. John Wall ma bemutatkozik ebben az idényben. Jennings úgy érzi, már a régi önmaga. Iguodala szerint McGee sokkal jobb, mint több nagy pénzért szerződtetett játékos. Divac szerint McLemore-t és Gay-t is megtartják. A Kings is eladta a mezreklámra szánt helyét.

A Cleveland Cavaliers legnagyobb sztárja, LeBron James az előszezonban már csak a zárómeccsen, jövő kedden este (magyar idő szerint szerda hajnalban), a Washington Wizards ellen lép pályára, az addig lejátszandó három találkozót kihagyja - a Hawks, a Raptors és a Bulls ellen nem lesz James.

A megemlített Wizardsnál az irányító, John Wall felépülése gyorsabban haladt, mint amivel számoltak, így a hírek szerint ma este bemutatkozik az idei előszezonban - a fővárosiak a New York Knicks ellen lépnek pályára hajnalban. Wall mindkét térdét megműtötték a nyáron, de 5 hónappal a beavatkozás után úgy tűnik, láthatjuk már a játékmestert - edzett 5-5 ellen, jól érezte magát az edzéseken, úgyhogy szeretne ma este pár percet játszani.

A Golden State Warriors 2015-ös döntő MVP-je, Andre Iguodala vasárnap azt nyilatkozta a riportereknek, hogy beszélt több emberrel, GM-ekkel, vezetőségi tagokkal, és szerinte JaVale McGee sokkal jobb játékos, mint sok olyan kosaras, akiket idén nyáron nagy pénzért igazoltak a csapataik. A center Shaqtin' jeleneteiről annyit mondott AI, hogy McGee-nek van egy mondása, hogy "lehet valaki okos, és csinálhat butaságokat, de nem viselkedhet az ember okosan, ha egyébként buta", neki ez nagyon tetszik.

A New York Knicksnél egyre jobb játékot mutató Brandon Jennings a Brooklyn Nets elleni győzelem után mondta el a riportereknek, hogy nagyszerűen érzi magát, úgy érzi, gyorsabb, és reméli azt is, hogy gyorsabbnak tűnik kívülről is - olyan, mintha újra önmaga lenne. Csapattársa, Carmelo Anthony ugyanezt elmondta Jenningsről, és szerinte látszik, hogy újra élvezi az irányító, hogy pályán lehet.

A Sacramento Kings elnöke, Vlade Divac a Sirius XM NBA Radio adásában azt mondta, hogy Ben McLemore nagyon fiatal még, elégedettek azzal, ahogyan fejlődött a nyár folyamán, úgyhogy meg fogják tartani a játékost. Rudy Gay-ről azt mondta az egykori szerb center, hogy hatalmas tehetség, nagyon jó nézni azt, ahogyan játszik. Úgy érzik, hogy fontos szerepe lesz Gay-nek abban, ha sikeresek akarnak lenni, úgyhogy őt is megtartja a gárda. Ha úgy dönt a szezon végén, hogy marad, az nagyszerű, de ha úgy, hogy nem, azzal sincs probléma - ők idén akarnak minél inkább versenyképesek lenni.

A végére pedig maradjunk a Kingsnél: a csapat a Philadelphia Sixers után a második, amely eladta a mezreklámhelyét - évi 5 millió dollárt kapnak a manduláiról híres Blue Diamond cégtől. Ez pont ugyanannyi, amennyit a Sixers kap a StubHubtól, viszont a Kings annyiban más, hogy ők helyi céggel szerződtek.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus