Hírmorzsák 2016-10-31 (18:30)

Draymond Green szerint jobb, ha csak a szezon lényegi szakaszában lesznek csúcsformában, minthogy az legyen, mint tavaly. Green szerint fizikálisan "felpakoltak" ellenük a csapatok, Durant szerint is próbálják őket kizökkenteni. Thibodeau nagyon nem elégedett a Minnesota védekezésével. Lamb 1-2 hetet kihagy, Olynyk talán 2 héten belül visszatér, de nem sieti el a játékot. Scott Brooks pofont kapott (videó). Vince Carter nem lesz ott a 2017-es All-Star gála zsákolóversenyén. LeBron Halloween-partiján volt egy kis odaszólás a Warriorsnek. Metta World Peace-t megérintette egy szellem. A Hawks kitette Walter "Edy" Tavarest, Ryan Kellyt fogják leigazolni.

A Golden State Warriors erőcsatára, Draymond Green a ma hajnali, Phoenix Suns elleni 106-100-as győzelem után azt nyilatkozta, hogy inkább szenvedjenek most egy kicsit, és akkor kezdjenek csúcsformába lendülni, mikor igazán számít, minthogy az legyen, mint az előző idényben, amikor szerinte túlságosan hamar érték el a maximumot. Senki nem nyugodt amiatt, ahogy most játszanak, de ez valahol várható is volt. Majd idővel sokkal jobbak lesznek, hinniük kell ebben a fejlődési folyamatban. Green arról is beszélt, hogy az ellenfeleik megpróbálják fizikálisan megdolgozni őket ebben a szezonban, de ez nem baj, mert nem fognak megfutamodni senki elöl. Kevin Durantet kérdezték, hogy tapasztalta-e, hogy többet magyaráznak neki az ellenfelek az átigazolása óta. KD azt válaszolta, hogy nem, de fizikálisan tényleg keményebbek, mindenki próbálja őket kizökkenteni - mondhat egyébként bárki bármit, a pályán kell produkálniuk magukat, nem szövegben.

A Minnesota Timberwolves vezetőedzője, Tom Thibodeau a Minneapolis Star Tribune munkatársának elégedetlenségét fejezte ki a csapattal kapcsolatban - a lényeg maradt a Minnynél, jó teljesítményeket is simán eldobtak eddig a végjátékokban. A tréner szerint egyelőre mindennel gondjuk van, a mentális és a fizikális keménységgel, illetve azzal is, hogy emocionálisan felkészültek legyenek. Minden csapatnak 2 vagy 3 első számú scorere van, akik bizony komoly nyomás alá fogják helyezni az együttest, erre pedig reagálniuk kell. Ez nem egy ember felelőssége lenne, hanem az egész csapaté - fegyelmezetten, közösen kellene dolgozniuk.

A sérültlistához tartozik, hogy a Charlotte Hornets dobóhátvédje, Jeremy Lamb a meghúzódott combhajlítója miatt 1-2 hetet biztosan ki fog hagyni. Jeff Goodman (ESPN) értesülései szerint ezen a héten elkezd megkötések nélkül is edzeni a Boston Celtics magasembere, Kelly Olynyk, és két héten belül elkezdheti az idényt vállsérülése után - maga az érintett egyébként Steve Bulpettnek (Boston Herald) azt nyilatkozta, hogy nincs konkrét visszatérési időpontja, de az előtt biztosan nem akar pályára lépni, mielőtt 100%-os lenne, úgyhogy szüksége lesz még pár plusz hétre, akkor ki fogja ezt használni.

Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) információi szerint az Atlanta Hawks kitette keretéből Edy Tavarest, és Ryan Kelly leigazolását tervezik - az erőcsatár már az edzőtáborban is ott volt a Hawksnál. Az is rosterhez kapcsolható hír, hogy a Houston Rockets nem hívja le Tyler Ennis 2017/18-ra vonatkozó csapatopcióját.

A Washington Wizards vezetőedzője, Scott Brooks megkapta első komolyabb pofonját a fővárosiak trénereként, amikor az egyik néző arcon vágta - a jelentetet ezen a linken megnézhetitek.

A Los Angeles Lakers veterán kiscsatára, Metta World Peace nem lett sokkal komolyabb ember a nyár folyamán sem - a csapat az elmúlt két éjszakát a híres, Oklahoma Cityben található Skirvin Hotelben töltötte, MWP pedig Tania Gangulinak (Los Angeles Times) azt nyilatkozta, hogy egy szellem megérintette őt. Lou Williams és Larry Nance Jr. máshol is töltötték az éjszakát, nehogy ők is találkozzanak valaki nem élővel.

A Memphis Grizzlies kiscsatára, Vince Carter "lelőtte" azokat a pletykákat, miszerint indulna az idei zsákolóversenyen. Air Canada az nba.com-nak azt nyilatkozta, hogy hallotta ezeket a híreszteléseket, sokan kérdezték tőle, hogy akkor most tényleg indulni fog-e, ő meg nem igazán tudta, honnan indult ez az egész - bárki is kezdte el terjeszteni, az lett volna a legokosabb, ha megkeresi őt magát, mert bármikor szívesen válaszol a kérdésekre. A kérdéses videóban egyébként soha nem mondta, hogy ott lesz a 2017-es All-Star gála zsákolóversenyén - az egyébként is egy tavalyi interjú, amiben a P3 Training Campről kérdezték, amelyben az ő és Andrew Wiggins súlypontemelkedését is mérték. Arra a kérdésre, hogy meg tudja-e még csinálni a 2000-es gálán bemutatott húzásait, azt mondta, hogy ha az egyiket megcsinálja, akkor utána valószínűleg egy napot kell pihennie a következő előtt. Még mindig képes szép dolgokra, de ahhoz már nem tud eleget mutatni, hogy megnyerje a versenyt.

A végére pedig LeBron James Halloween-kellékei maradtak a tegnapi partiról, amiben van egy gyöngyszem:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus