Hírmorzsák 2017-01-25 (21:45)

A Knicks megkereste a Cavst egy Love-Melo cserével, de a Cleveland visszautasította az ötletet. A bajnoknak nem kell Melo - Anthony szerint LeBron szívesen játszana vele, de a playmaker-es kommenteknél nem róla beszélt James. Kijöttek az újoncok-másodévesek meccs keretei az All-Star gálára. Aaron Gordon idén is indul a zsákolóversenyen, LaVine viszont jelen állás szerint nem - Glenn Robinson III ott lesz, Jaylen Brown visszautasította, Derrick Jones még gondolkodik. Westbrook vezeti a PER-listát továbbra is. Pierre Jackson kapott egy második 10 napos szerződést a Mavstől. Bogut ma este visszatér. Haslem maradni akar a Heatnél.

Ryen Russillo (ESPN) forrásai szerint a Cleveland Cavaliers nem érdeklődik Carmelo Anthony iránt, nem akarnak érte cserélni - az utóbbi időben LeBron James sokszor beszélt arról, hogy erősíteniük kell, Melo helyzete pedig elég érdekes lett a Knicksnél az utóbbi időben, de a kettő dolognak nem lesz keresztmetszete a hírek szerint. Anthony egyébként azt nyilatkozta a riportereknek, hogy szerinte James szeretne vele együtt játszani, de nem hiszi, hogy amikor playmakerről beszélt LeBron és arról, hogy szükségük van egyre, akkor rá gondolt, nem ő az egyetlen a ligában, aki képes helyzetet teremteni. Jelenleg nem is gondol arra saját bevallása szerint, hogy egy csapatban játszanak, mert más feladatai vannak.

Chris Haynes (ESPN) értesülései szerint a Knicks megkereste a Cavst egy Kevin Love és Melo köré épülő cserével, de a bajnok visszautasította őket.

Mint arról volt már szó az este folyamán, kijöttek az All-Star gála újoncok-másodévesek meccsére a Team World és a Team America keretei - ezen a linken megtaláljátok a részleteket.

Ugyancsak az All-Star hétvégéhez tartozik, hogy az előbb említett Chris Haynes jelentése szerint Aaron Gordon, és Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) információi alapján Glenn Robinson III is indulni fog a gála zsákolóversenyén. Meghívták a Boston Celtics újoncát, Jaylen Brownt is, de ő nemet mondott a lehetőségre. Haynes forrásai szerint a Phoenix Sunstól Derrick Jones is kapott meghívót, ő még gondolkodik, és jelen állás szerint Zach LaVine nem indul idén.

A PER-listán továbbra is Russell Westbrook vezet, de már ő is benézett 30.0 alá, 29.9-cel áll jelenleg az élen Anthony Davis (28.6) és Kawhi Leonard (28.3) előtt, Giannis Antetokoumpo csúszott ki a Top3-ból a hatodik helyre - a Top25-öt ezen a linken megtaláljátok!

A Dallas Mavericks újabb 10 napos szerződést adott Pierre Jacksonnak - 7 meccsen 6.7 percet, 3.1 pontot és 1.7 gólpasszt átlagolt eddig a hátvéd a texasiaknál.

A Mavsnél egyébként Andrew Bogut ma este visszatér, miután az előző hat mérkőzést kihagyta combhajlító-húzódása miatt.

A Miami Heat magasembere, Udonis Haslem a The Undefeatednek azt nyilatkozta, hogy reményei szerint még legalább egy évet maradni tud ezután a szezon után is a Heatnél, jól érzi magát fizikailag, és szeretné úgy befejezni pályafutását, ahogyan Kobe Bryant, Dirk Nowitzki vagy Tim Duncan - egy csapatban játszva az egész karrierjét. Ha nem tudja már felvenni a versenyt a többiekkel ezen a szinten, ő lesz az első, aki búcsút int, mert túl büszke ahhoz, hogy még ezt követően is az NBA-ben akarjon maradni - nem is szeretné ilyen helyzetbe hozni a Heatet, úgyhogy ő fog félreállni ebben az esetben.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus