Hírmorzsák 2017-02-03 (20:15)

Magic Johnson szerint egy szupersztárra vannak attól, hogy felvegyék a versenyt a Golden State-tel és a San Antonióval. Steph Curry pihenni akar, azért nem indul az All-Star gála tripladobóversenyén. Dwight Howardban nem volt plusz motiváció a Houston ellen, csak a győzelem kellett neki. Love örül, hogy más csapat is meg akarja szerezni, de ő Clevelandben szeretne maradni. Pau Gasol talán már az All-Star gála előtt visszatérhet. Rodney Hood egy hetet kihagy (térd). Embiid még két mérkőzésről hiányozhat. Gallinari ágyékával nincs nagyobb gond. Yogi Ferrell valószínűleg a szezon végéig marad a Mavsnél. Ray McCallum 10 napra a Hornetshez szerződik? JaVale McGee Draymond Greennel trollkodott.

A Los Angeles Lakers régi-új tanácsadója, Magic Johnson a Spectrum Sportsnetnek adott interjújában azt mondta, egy szupersztárra vannak attól, hogy felvegyék a versenyt a Golden State Warriorsszel és a San Antonio Spursszel, tehát a nyugati elittel. Johnson szerint egy ember meg tudná változtatni a gárda összképét, mert mindenük megvan, ami kell, kivéve azt az egy játékost, aki jobbá teszi a körülötte lévőket. Magic bevallotta, hogy ezért csatlakozott a klubhoz - ha úgy érezte volna, hogy messze vannak még a sikertől, és csak az idejét pocsékolná, nem fogadta volna el a pozíciót. Azt is hozzátette, hogy készen állnak megtenni a következő lépést.

A Warriors irányítója, Steph Curry Anthony Slaternek (San Jose Mercury News) elmondta, miért nem lesz ott az idei All-Star gála tripladobóversenyén. Curry elmondása szerint talán hatszor indult már, és eredetileg azt mondta magának, hogy addig akarja csinálni, amíg nem nyeri meg. Aztán miután megnyerte, meg kellett próbálnia megvédeni a címét, de Klay Thompson megverte, így kicsit belső csatává is vált ez kettejük között. Ettől függetlenül szerinte ez az egyik leglassabb All-Star gála a programok elosztását tekintve, amin valaha résztvett, és szeretne minél több időt pihenni. Nehéz döntés volt ez számára, mert imádja, ha a reflektorfényben van, szeret a többiekkel megküzdeni, ráadásul egy ilyen versenyen csak az éppen aktuális dobó és a gyűrű van a célkeresztben, de az utóbbi időben megtette a magáét, ideje volt továbblépni.

Az Atlanta Hawks centere, Dwight Howard ma hajnalban először játszott a Houston Rockets otthonában, mióta a nyáron csapatot váltott, de elmondása szerint semmilyen plusz motiváció nem volt benne a mérkőzés folyamán - egyáltalán nem érezte, hogy most akkor mindenképpen meg kell vernie a Houstont, mert most először játszik volt csapata otthonában, egyszerűen maga a győzelem kellett nekik. A center hozzátette, hogy volt már pár nagyon jó meccsben része, ez pedig a legjobbak között volt - mint ismert, a Hawks 20 pontos hátrányból fordított az utolsó negyedben.

A Cleveland Cavaliers erőcsatára, Kevin Love Daryl Ruiternek (CBS Cleveland) azt mondta, hogy lényegtelen, hogy All-Star éve van-e vagy sem, cserepletykák mindig lesznek az ember körül. Hozzátette, hogy örül annak, hogy szeretné más csapat is megszerezni, de Clevelandben akar maradni még hosszú ideig

A Philadelphia Sixers vezetőedzője, Brett Brown elmondta a Philly.com-nak, hogy Joel Embiid állapotáról a napokban többet lehet majd tudni, egyelőre viszont bizonytalan, hogy a következő két találkozón, vasárnap a Miami, hétfőn pedig a Detroit ellen játszani fog-e. A San Antonio Spurs trénere, Gregg Popovich Michael C. Wrightnak (ESPN) azt nyilatkozta, hogy az orvosi stábjuk szerint vagy még az All-Star gála előtt 1 meccsel, vagy rögtön az All-Star gála után visszatérhet Pau Gasol. Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) információi szerint Danilo Gallinari ágyéksérülése nem súlyos, egy kicsit pihennie kell, de hosszabb időt kihagynia biztos nem. A Utah Jazznél Rodney Hood jobb térde megzúzódott, és az LCL térdszalagja meghúzódott, ezért legalább egy hetet ki kell hagynia.

Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy a Charlotte Hornets 10 napos szerződést akar adni Ray McCallumnak - az irányító idén a D-Ligában, a Grand Rapids Drive-nál 30 mérkőzésen 18.2 pontot, 7.4 gólpasszt és 6.0 pattanót átlagolt eddig. A Dallas Mavericks tulajdonosa, Mark Cuban azt nyilatkozta Dwain Price-nak (Star-Telegram), hogy valószínűleg meg fogják tartani Yogi Ferrellt a szezon hátralévő részére.

A végére pedig JaVale McGee maradt, aki csapattársával, Draymond Greennel trollkodott:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus