Hírmorzsák 2017-03-24 (21:15)

LeBron megpróbálta elérni, hogy Pat Riley könyörögjön neki 2014-ben? Hayward szerint mindenkinek megvan a saját egyéni indoka, hogy miért marad egy csapatnál vagy távozik onnan. Gallinari játszik ma éjszaka. Sergio Rodriguez maradni szeretni a Phillynél. A Nets ad egy második 10 napos szerződést is Archie Goodwinnak. A Brooklyn a nyáron az Euroligából szerezne irányítót.

Brian Windhorst és Dave McMenamin (ESPN) könyvet írtak LeBron James visszatéréséről a Cleveland Cavaliershez "Return of the King" címmel, ebből szemezgetett Ira Winderman (South Florida Sun-Sentinel. A könyv alapján a Miami Heat úgy gondolta, hogy LeBron 2014 nyarán már eldöntötte, hogy visszatér a Cavshez, mielőtt találkozott volna júliusban a Heattel, és úgy érezték, hogy megpróbálta rávenni Pat Riley-t, hogy könyörögjön neki, hogy maradjon. Jamesnek állítólag Riley döntő utáni nyilatkozata sem tetszett (az elnök azt "üzente" akkori sztárjainak, hogy együtt kell maradniuk, ha elég tökösek ehhez), és az sem, hogy Mickey Arison megpróbált egyre kevesebbet költeni a csapatra, többek között Mike Millert is kivásárolta az amnesztia segítségével.

A Utah Jazz sztárját, Gordon Haywardot kérdezték arról a tegnap hajnali mérkőzésük után, hogy mit gondol a hűségről. Hayward azt válaszolta, hogy szerinte minden kosarasnak megvan az egyedi indoka, hogy miért marad egy klubnál vagy távozik onnan. Nagyszerű dolog, ha valaki az egész karrierjét egy együttesnél tudja lehúzni - ő például gyerekkorában az Indiana Pacersért szorított, Reggie Miller náluk töltötte teljes pályafutását, és rá mindenki felnézett. Hozzátette azonban, hogy nem véletlenül mondta azt, amit, minden játékosnak megvannak a saját dolgai, egyáltalán nem lehet senkit hibáztatni, hogy így vagy úgy dönt végül. Hayward nyáron korlátozások nélkül bárhova igazolhat majd (2014-ben is a Charlotte Bobcats-cel szignózott, de tartotta az ajánlatot a Utah).

A Denver Nuggetsnél lesz ma egy visszatérő, Danilo Gallinari ugyanis az Indiana Pacers ellen játékra jelentkezik - a múlt héten sérült meg (legutóbb) a térde.

A Brooklyn Netshez két hír is tartozik. Egyrészt Chris Haynes (ESPN) forrásai szerint adnak egy második 10 napos szerződést is Archie Goodwinnek - az első két meccsén 7 pontot és 2.5 gólpasszt átlagolt a dobóhátvéd. Másrészt David Pick információi szerint a Brooklyn az Euroligából szeretne igazolni a nyáron, Milos Teodoszics mellett nézegették Thomas Huertelt, Brad Wanamakert és Sztefan Jovicsot is.

A Philadelphia Sixers irányítója, Sergio Rodriguez Keith Pompey-nak (Philadelphia Inquirer) elmondta, hogy szeretne a Sixersnél maradni a következő idényben is - nyáron szabadon igazolható lesz, lejár szerződése. A spanyol játékmester szerint tökéletes csapat számára a Sixers, főleg ha azokat is nézi, akik nem játszottak ebben az évben sérülések miatt - úgy érzi, Ben Simmons mellett is jól érvényesülne. Rodriguez szerint előnyös helyzetben van, mert ő választhatja meg, hol akar játszani - szeretne maradni a Phillynél és fejlődni akar, mert most még csak próbálta megszokni az új környezetet.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus