Hírmorzsák 2017-04-11 (21:35)

Steph Curry meze fogyott idén is a legjobban, a csapatoknál a Golden State "nyert" - toplisták. Curryt LeBron, Chris Paul és Westbrook sem kedveli. Lillard szerint se Westbrook, se Harden nem tudja levédekezni. Dahntay Jones a Cavsnél. Westbrook ma éjszaka nem játszik, ahogy Roberson, Taj Gibson és McDermott sem. Matt Barnes holnap este még nem léphet pályára. Beno Udrih 6-8 hétig kényszerpihenőn. Malik Rose a Hawks D-Ligás csapatának GM-je. 

Kijöttek a mezeladási adatok - sorozatban másodjára Steph Curry meze fogyott a legjobban, új csapattársa, Kevin Durant a harmadik helyen végzett, a Warriorsnél pedig Klay Thompson is Top15-ös (13.), ezzel a Golden State az egyetlen csapat, amely három embert delegál a listára. A Top5-ben ott van LeBron James (2.), Russell Westbrook (4.) és Kyrie Irving (5.) is - a Top15-öt ezen a linken láthatjátok.

A csapatoknál a Golden State "nyert" a Cavs és a top11-be két játékost (Jimmy Butler 8., Dwyane Wade 11.) is delegáló Chicago Bulls előtt - a Top10-et ezen a linken láthatjátok.

A Cavsnél megvan a 15. ember a nemrég kitett DeAndre Liggins helyére - a tavalyi évhez hasonlóan most is Dahntay Jones kap kontraktust az ohióiaktól az utolsó pillanatban.

Az Oklahoma City Thunder irányítója, Russell Westbrook a ma éjszakai, Minnesota Timberwolves elleni mérkőzést kihagyja - nincs baja, de mivel minden tripla-dupla csúcsot megdöntött vagy beállított, így pihentetik a rájátszás előtt. Ez lesz idén az első találkozó, amit Westbrook kihagy, és nem fog Andre Roberson, Taj Gibson és Doug McDermott sem pályára lépni. A Golden State-nél Matt Barnes nem játszik a holnap éjszakai szezonzárón sem a bokasérülése miatt. A Detroit Pistonsnál "beragadó" Beno Udrih 6-8 hétig nem játszhat térdsérülése miatt - más kérdés, hogy a michigani gárda holnap éjszaka befejezi a szezont.

Marcus Thompson II (San Jose Mercury News) értesülései szerint LeBron, Westbrook és Chris Paul is azok között vannak, akik nem igazán kedvelik Steph Curryt finoman szólva sem. Curry felnézett Jamesre pályafutása elején, közel is álltak egymáshoz, de ahogyan Curry egyre jobban kezdte megközelíteni és megpróbálta átvenni James státuszát, úgy hidegültek el egymástól. Paulnak állítólag az nem tetszik, hogy a Clipperst gondolta a következő nyugati bajnokesélyesnek, a Warriors meg átlépte őket egyik pillanatról a másikra. Sokaknak pedig az csípi a szemét, hogy Curryt jobban kedvelik, mint őket valaha. 

A Portland TrailBlazers irányítója, Damian Lillard twitteren jelezte, hogy szerinte Westbrook az MVP, mire ráírt egy követője, hogy se Westbrookot, se James Hardent nem tudja levédekezni. Lillard annyival válaszolt, hogy ez fordítva is igaz.

Az Atlanta Hawks D-Ligás csapatának GM-je lett az egykori erőcsatár, Malik Rose - ő az előző két évben a Hawksnál dolgozott a kosárlabdával kapcsolatos ügyek menedzsereként, és ezt a posztját megtartja ezt követően is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus