Hírmorzsák 2017-06-30 (21:45)

A Wizards hajlandó odaadni Portert és egy védett első köröst Paul George-ért? A Nets rámegy Porterre és KCP-re is. A Celtics nem ajánlotta be sem Tatumot, sem Jaylen Brownt, sem a két jövő évi előkelő első körös pickjét George-ért. Jrue Holiday 5 éves szerződéssel marad a Pelicansnél? Hayward jövője a Jazznél George Hillen múlhat. Iguodala helyettese Dedmon lehet a Warriorsnél. Furkan Korkmaz a Sixersnél, Cedi Osman a Cavsnél a következő idényben? Dunleavy-t kitette a Hawks. A Hornets nem tart igényt Sessionsre. A Bulls QO-t adott Miroticnak és Feliciónak is. A Knicks kitette Maurice Ndourt.

Zach Lowe (ESPN) információi szerint a Washington Wizards kész sign-and-trade cserében Otto Portert és egy védett első körös picket adni Paul George-ért - mint ismert, John Wall nagyon szeretné, ha George a fővárosiakhoz kerülne, a csapat pedig szeretne továbbjutni, mint a PO második köre, ahol az elmúlt négy szezonból háromszor búcsúztak.

Marc Stein (ESPN) lehozta, amit egyébként már hónapokkal ezelőtt megírtak mások - a Brooklyn Nets komoly ajánlatokat akar tenni az előbb említett Otto Porternek és a Detroit Pistons dobóhátvédjének, Kentavious Caldwell-Pope-nak is. Mindkét játékos korlátozott szabadügynök, tehát tarthatják csapataik az általuk elfogadott ajánlatot, viszont ez mindkét esetben maximumot jelenthet, amennyiben a Nets megkínálja a két érintettet.

Térjünk még vissza Paul George-ra egy kicsit: Lowe úgy tudja, hogy a Boston Celtics sem Jaylen Brownt, sem Jayson Tatumot, sem a jövő évi Brooklyn első köröst, sem a jövő évi Los Angeles Lakers első köröst nem ajánlotta még be az Indiana Pacers kiscsatáráért.

Stein forrásai szerint a rivális csapatok vezetői úgy gondolják, hogy Jrue Holiday nagyon hamar meg fog egyezni a New Orleans Pelicansszel egy 5 éves, jól fizető szerződésben. A hírek szerint az irányító és a klub között szoros kapcsolat alakult ki azt követően, hogy kiderült, Holiday feleségének agytumora van - a csapat mindenben támogatta a játékmestert.

Jody Genessy (Deseret News) értesülései szerint a Utah Jazznél George Hillen múlik Gordon Hayward jövője is - amennyiben meg tudják tartani az irányítót, jó esélyük van rá, hogy a kiscsatár is marad, de ha Hill távozik, akkor Hayward is ezt teheti.

A Golden State Warriorsnél Andre Iguodalával egyelőre időpont sincs lebeszélve, hogy leüljenek tárgyalni egy esetleges új szerződésről, és Sam Amick (USA Today) információi szerint Dewayne Dedmon lehet a bajnok B terve, amennyiben Iguodala távozik - Dedmont kezdő centernek szerződtetnék. 

Két fiatal török érkezhet a ligába a következő idényben, mindketten korábbi draftoltak. Jake Pavorsky (Liberty Ballers) jelentette, hogy Misko Raznatovic játékosügynök szerint a Philadelphia Sixers a következő idényre leigazolja Furkan Korkmazt - ő tavaly a 26. pick volt, kivásárlási ára 2 millió dollár, amiből a hírek szerint 1.3 milliót a játékos fog fizetni. David Pick úgy tudja, hogy Cedi Osman épp most tart a Cleveland Cavaliershez, és az Anadolu Efesnek megmondta, hogy kihasználja a szerződésében lévő NBA kilépési lehetőséget - őt 2 éve a 31. helyen húzták, és neki 1 millió dollár a kivásárlási ára. 

Volt rosterlépések ma is. Az Atlanta Hawks kitette keretéből Mike Dunleavy-t - 5.2 millió dollár helyett így csak 1.7 milliót kell neki fizetni. A New York Knicks szabadlistára tette Maurice Ndourt. A Charlotte Hornets nem hívta le Ramon Sessions 6.2 milliós csapatopcióját, így az irányító szabadügynök lesz holnaptól. A Chicago QO-t adott Nikola Miroticnak (7.23 millió) és Cristiano Feliciónak (1.67 millió) is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus