Hírmorzsák 2017-07-08 (08:45)

Jeff Green a Cavs legújabb szerzeménye (1 év, 2.3 millió). Bojan Bogdanovic a Pacersnél (2 év, 21 millió), Raymond Felton a Thundernél (1 év), Shelvin Mack Orlandóban (2 év, 12 millió), Pachulia pedig maradt a Golden State-nél (1 év, 3.5 millió). Jamal Crawfordot kivásárolták, a Cleveland, a Washington és a Minnesota érdeklődik. A Celtics már most le akarja igazolni Yabuselét. A Lakers még mindig elcserélné Denget és Clarksont, de Magic Johnson elégedett - szerinte jövő nyáron már komolyan veszik őket a szabadügynökök. Isaiah Thomas bejelentette, hogy jövőre a maximum szerződéssel lehet készülni neki. Andre Roberson kapott hideget-meleget kevés borravalója után, Steven Adams is megviccelte. Nick Young szerint egy éve feltörték a twitterét, mikor a Warriors szurkolóit szidta. Porzingis furcsa reklámja (videó).

Egy igazolásról beszámoltunk még tegnap este - Bojan Bogdanovic az Indiana Pacershez szerződött, részletek ezen a linken.

Ezen kívül hajnalban Jeff Green a Cleveland Cavaliers játékosa lett 1 évre 2.3 millió dollárért. Az Oklahoma City Thunder 1 évre igazolta le Raymond Feltont. Az Orlando Magic 2 évre 12 millió dollárért szerződtette Shelvin Macket. A Milwaukee Bucks az idei draft 46. helyén húzott Sterling Brownnal kötött 3 éves megállapodást - az első két év teljesen garantált. A bajnok Golden State Warriors pedig 1 évre 3.5 millió dollárért hosszabbított Zaza Pachuliával - tavaly 2.9 millióért játszott, a non-Bird jogokkal adhattak neki ennyit.

Volt egy igazolás a szakmai stábba is - az Atlanta Hawks felvette Chris Jentet segédedzőnek. Jent tavaly az Ohio State-nél dolgozott, de 2003-tól 2014-ig megfordult a Philadelphia Sixersnél, az Orlandónál, a Clevelandnél és a Sacramento Kingsnél is.

Az Atlanta kivásárolta Jamal Crawfordot, és David Aldridge (nba.com) értesülései szerint a dobóhátvéd iránt a Cleveland, a Washington Wizards és a Minnesota Timberwolves érdeklődik. Chris Haynes (ESPN) úgy tudja, hogy a Los Angeles Lakers és Crawford már nem gondolkodnak a közös folytatáson.

Ramona Shelburne (ESPN) információi szerint a Lakers még mindig szeretné elpasszolni Jordan Clarkson és Luol Deng szerződéseit, de Magic Johnson elnök elégedetten nyilatkozott az újságírónak. Magic szerint van egy jó fiatal magjuk, amelyben mindenki kiváló játékos, és Lonzo Ball még jobbá fogja tenni a körülötte lévőket. A szakvezető úgy érzi, hogy szórakoztató játékot fog nyújtani a csapat, és a szurkolók elégedettek lesznek. Magic úgy gondolja, hogy a szabadügynökök jövő nyáron azt fogják mondani, hogy van elég tűzerejük, elég tehetséges a keretük ahhoz, hogy az ügynökök is komolyan vegyék őket.

Adam Himmelsbach (Boston Globe) forrásai szerint a Boston Celtics szeretné a most következő idényre leigazolni Guerschon Yabuselét - tavaly a 16. helyen draftolták, és épp egy dupla bokaműtétből lábadozik, csontkinövéseket távolítottak el róla.

Az Indiana Pacers kitette keretéből Rakeem Christmast.

A Boston Celtics irányítója, Isaiah Thomas a CSNNE-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy maximum szerződésű játékosok szintjén játszik, úgyhogy megérdemli ezt a pénzt, és ha jövő nyáron eljön az ő ideje, jobb, ha hozzák a pénzszállító kocsikat, ezt mindenki tudja.

Volt egy kis odaszólogatás Andre Robersonnak, aki nemrég írt alá 3 évre 30 millió dollárért, aztán hagyott egy 13 dolláros borravalót egy 487 dolláros számlára. Roberson megvédte magát twitterren is, mondván egy üveg italt vett, nem volt szolgáltatás, amire borravalót kellett volna fizetnie, majd instagramon azt is hozzátette, hogy előtte adott 200 dollár borravalót másra, szóval békén lehet hagyni. Még mielőtt azonban ez az "önvédelem" megtörtént volna, feltette a kérdést twitteren, hogy vajon merre járhat Steven Adams és Enes Kanter, mire az új-zélandi center annyit válaszolt "épp többet jattolunk, mint 13 dollár".

Volt egy másik kellemetlen eset is - a Golden State Warriorshöz igazoló Nick Young még tavaly rakott ki két tweetet, miszerint utálja a Warriors szurkolóit, mert nem értenek a kosárlabdához. Young most Marcus Thompsonnak (San Jose Mercury News) elmondta, hogy meghackelték, ezt nem ő írta.

A végére pedig Kristaps Porzingis maradt egy érdekes reklámmal:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus