Hírmorzsák 2017-07-26 (22:00)

Rose-t Irvingtől függetlenül is le akarta igazolni a Cavs - Rose nem akart olyan csapatba szerződni, ahol a számait feltornászhatja, de nincs esélye nyerni. Bledsoe és LeBron együtt edzenek Vegasban, Rose a héten csatlakozik hozzájuk. Melo továbbra is a Rocketshez akar kerülni. Isaiah Thomas csípőjét nem kell műteni. A Bucks aktívan árulja Hensont és Monroe-t. A Kings Otis Smith-szel tárgyal. A Pistonsnak is megvan a mezszponzora.

Adrian Wojnarowski (ESPN) értesülései szerint a Cleveland Cavaliers Kyrie Irving cserekérelmétől függetlenül is érdeklődött Derrick Rose iránt. Rose ügynöke, BJ Armstrong azt nyilatkozta Wojnarowskinak, hogy nem akartak gyenge csapatba igazolni, hogy jó számokat produkáljon az irányító, és így tornássza fel értékét - olyan játékosok mellé akart szerződni Rose, akiket hozzá hasonlóan csak a győzelem érdekel.

Chris Haynes (ESPN) úgy tudja, hogy LeBron James és Eric Bledsoe együtt edzenek a héten Las Vegasban, és James meghívta Rose-t is, aki igent mondott, ő is csatlakozik a két játékoshoz. Bledsoe azért lehet érdekes, mert a Phoenix Sunsot is szóba hozták a Cavsszel Irving miatt, és ha megegyezik a két együttes, akkor Bledsoe is szinte biztosan az ohióiakhoz kerül.

Ehhez az Irving-témakörhöz szorosan kapcsolódik, hogy Ian Begley (ESPN) megerősítette Frank Isola (New York Daily News) korábbi információit: Carmelo Anthony a Houston Rocketshez akar kerülni, hiába merült fel, hogy esetleg a Cavsben is kiköthet egy Irving-csere részeként. Begley korábban is jelezte már, hogy a New York Knicksnél vannak olyanok a vezetőségben, akik több első köröst és Melót is odaadnák Irvingért.

A Boston Celtics bejelentette, hogy Isaiah Thomasnak nem kell megműteni a csípőjét. Danny Ainge GM Adam Himmelsbachnak (Boston Globe) elmondta, hogy jól halad az irányító felépülése, már dobál, szobabickilizni teljes sebességgel tud, edz uszodában is, úgyhogy egyre jobban van. Thomas elvileg az edzőtáborra teljes értékű játékos lesz.

Gery Woelfel (Racine Journal Times) forrásai szerint a Milwaukee Bucks továbbra is aktívan árulja Greg Monroe-t és John Hensont - utóbbiról a nyár korábbi részében volt már szó, Monroe-t pedig több mint egy éve árulják már.

A már említett Adrian Wojnarowski jelentette, hogy a Sacramento Kings Otis Smith-szel találkozott a megüresedett alelnöki poszttal kapcsolatban - mint ismert, Vlade Divac "alól" Scott Perry a New York Knickshez távozott. Smith legutóbb akkor volt reflektorfényben, mikor a Dwight Howard-féle Orlando Magicnek ő volt a GM-je.

A végére pedig a Detroit Pistons maradt, akik a michigani székhelyű Flagstar Bankkal írtak alá mezszponzori szerződést.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus