Hírmorzsák 2017-09-01 (21:00)

Elképzelhető, hogy Isaiah Thomas csak januárban vagy februárban térhet vissza. A Cavs évi 12 milliót kap a Goodyeartől. Irving szerint fantasztikus volt LeBronnal együtt játszani. Hayward szerint Irving pár éve már próbálta meggyőzni, hogy játszanak egy csapatban. Caldwell-Pope-ot Rich Paul miatt igazolta le a Lakers? Cameron Payne-ről két edzés után tudta a Bulls, hogy nem NBA szintű játékos. Rodney Hood és a Jazz elkezdtek tárgyalni az idő előtti hosszabbításról. Lillard szerint az elmúlt két évben All-Starnak kellett volna lennie.

Jason Lloyd (The Athletic) forrásai szerint elképzelhető, hogy a Cleveland Cavaliershez cserélt Isaiah Thomas januárig vagy adott esetben februárig sem tud pályára lépni. - mint ismert, csípősérülése volt az előző idény végén, nem műtötték meg, így viszont nem tudni pontosan, meddig tart a rehabja, csak az tűnik biztosnak, hogy nem lesz kész az alapszakasz rajtjára.

Szintén a Cavshez tartozik, hogy Dave McMenamin (ESPN) értesülései szerint évi 12 millió dollárt kapnak a mezszponzori szerződésük által a Goodyeartől

A Boston Celticsnél bemutatták Kyrie Irvinget, aki LeBron Jamesszel kapcsolatban elmondta, hogy minden idők egyik legjobbjával játszhatott együtt, ami fantasztikus volt. Nagyon nehéz volt eleinte meghozni azt a döntést, hogy távozni akar, de meg akarja nézni, hogy mire képes, és mit tud elérni másokkal együtt - megköszönte persze mindenkinek, hogy a Cavs tagja lehetett, a szurkolóknak, Ohiónak és LeBronnak is. A szintén most bemutatott Gordon Hayward elmondta, hogy amikor korlátozott szabadügynök volt, akkor Irving próbálta meggyőzni, hogy igazoljon hozzájuk, de James leigazolása akkor ezt a tervet parkolópályára tette.

Azt is McMenamin jelentette, hogy több forrása szerint a Los Angeles Lakers részben azért igazolta le idén nyáron Kentavious Caldwell-Pope-ot, hogy jó kapcsolatot alakítsanak ki ügynökével, Rich Paullal - mint ismert, ő képviseli James érdekeit is, a Lakers pedig jövő nyáron rá akar menni Jamesre. Nem mellékes, hogy így Paullal egész évben tárgyalhat a Lakers retorzió nélkül, nem tudják rásütni a tamperinget, ami miatt fél millió dolláros büntetést kaptak a napokban.

Egy Chicago Bullsnál dolgozó forrás Joe Cowley-nak (Chicago Sun-Times) azt nyilatkozta, hogy két edzés után tudták, hogy Cameron Payne nem NBA-szintű játékos - a második tréning is csak azért kellett, hogy megnézzék, nem az idegesség volt-e a gond az első edzésen. Szerinte amelyik Bulls-edző azt mondja, hogy ez nem így van, az hazudik, és lényegében átvágták őket - érdekesség, hogy ő a "Garred" jelzőt használta, a GM-et egyre kevésbé tisztelik a franchise-on belül is.

Tony Jones (Salt Lake Tribune) információi szerint a Utah Jazz elkezdett tárgyalni Rodney Hooddal az idő előtti hosszabbításról - újoncszerződése negyedik évébe lépett a swingman, és október 31-ig egyezhet meg vele a Jazz, hogy jövő nyáron ne legyen korlátozott szabadügynök.

A végére pedig a Portland TrailBlazers sztárja, Damian Lillard maradt, aki az NBA 2k18-cal beszélt New Yorkban, és elmondása szerint úgy érzi, hogy az előző két idényben be kellett volna választani az All-Star csapatba.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus