Hírmorzsák 2018-05-03 (22:30)

LeBron szerint a csapat érdekei mellett arra is figyelniük kell, mi a jó Love-nak. Love utólag kapott egy Flagrant 1-et. DeRozan szerint most még magabiztosabb a Raptors, mint volt - nyerniük kellett volna az első meccset. Embiidben van tüske amiatt, hogy 3-4 éve rajtuk röhögött a liga. Redick nem nagyon hitt decemberben a Sixers PO-jában. Edzőhírek: Hornets, Bucks, Hawks. Ernie Grunfeld marad továbbra is a Wizards GM-je. Abrinest sportsérvvel műtötték.

 

A Cleveland Cavalierstől LeBron James arról beszélt a riportereknek, hogy nagyon sikeres időszakaik voltak azzal a felállással, ha Kevin Love volt az ötös, de oda kell figyelnie Tyronn Lue vezetőedzőnek arra is, hogy mit akar Love. Ha úgy érzi, hogy túlságosan elfárad a nagyemberekkel való küzdelemben, akkor meg kell hozniuk a szükséges lépést, azt, hogy lecserélik. LeBron szerint ez elkezdődött az Indiana Pacers elleni hetedik meccsen már, amikor Tristan Thompson kezdett ötösben. Azt fogják tenni, ami a legjobb a csapatnak, de egyben odafigyelnek az All-Star játékosukra is, és eddig nagyszerű munkát végzett ilyen szempontból a szakmai stáb.

Love-hoz tartozik az is, hogy utólag kapott egy Flagrant 1-et, miután kiosztott egy könyököst DeMar DeRozannek a Toronto Raptors elleni második körös párharc első találkozóján.

Derozan is megszólalt az első meccs után - ő annyit mondott, hogy úgy érezték, nyerniük kellett volna, úgyhogy alig várják már, hogy újra pályára kerülhessenek. A dobóhátvéd szerint nemhogy csökkent volna a kanadai együttes önbizalma, de még nőtt is az első összecsapás tükrében.

A Philadelphia Sixersnél nem csak a Boston Celtics elleni sorozat van középpontban. Joel Embiid arról beszélt Jessica Cameratónak (NBC Sports Philadelphia), hogy benne bizony van még tüske amiatt, hogy 3-4 éve még rajtuk röhögött az egész liga - most "érdekes módon" mindenki kíváncsi rájuk. Csapattársa, JJ Redick pedig annyira nem hitt az idény elején a Sixers évében, hogy április 21-re, az alapszakasz vége utáni első szombatra bejelentkezett egy ún. GMAT tesztre. Redick a The Full 48 podcastben azt mondta, hogy decemberben, egészen karácsonyig pocsékul játszottak, ezért jelentkezett a "vizsgára" - ezt természetesen le kellett mondania, hiszen abban az időpontban Miamiben volt.

A Milwaukee Bucksnál is megkezdődött az edzőkeres, illetve kijöttek az első hírek a jelöltekről - Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint David Blatt, Mike Budenholzer, Monty Williams, Steve Clifford és David Fizdale neve merült fel leginkább a wisconsini klubnál, de Marc J. Spears (The Undefeated, ESPN) úgy tudja, hogy Jim Cleamonsszal is beszélt már telefonon Jon Horst GM. Spears értesülései szerint Cleamons a Charlotte Hornetsnél is felmerült. Chris Forsberg (ESPN) információi szerint az Atlanta Hawks a Boston Celtics segédedzőjével, Jay Larranagával ült le beszélgetni. A Chicago Bulls engedély adott a Charlotte-nak arra, hogy Jim Boylennel interjúzzon.

A Washington Wizardsnál az állandóságra szavaznak, Ernie Grunfeld újabb szerződéshosszabbítás kapott, így a kosárlabdával kapcsolatos kérdésekért felelős részleg vezetője marad legalább a következő idényre - 2003-ban nevezték ki, az előző 15 évben 8-szor jutott be a PO-ba a fővárosi alakulat, de a második körön túl egyetlen egyszer sem jutottak.

Az Oklahoma City Thunder spanyol dobóhátvédje, Alex Abrines kés alá feküdt, sportsérvvel műtötték, és hat hét múlva kezdhet el normál edzéseket végezni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus