Hírmorzsák 2018-05-04 (20:15)

LeBron szerint Casey nélkül nem lenne az a játékos most, aki. A Knicks készül a sapka kipucolására, ha James szeretne New Yorkba igazolni a nyáron. DeRozan szerint nincs még vége a Cavs elleni párharcnak. Ben Simmons szerint túlgondolkodta a ma hajnali meccset. Dr J szerint Jayson Tatumnak kellett volna az 1/1-nek lennie a 2017-es drafton. A Boston segédedzője a legesélyesebb a Hornets kispadjára. Ettore Messinával is tárgyalni fog a Bucks. Pat McCaw elkezdhetett pályán edzeni. Igor Kokoskov és a "Phoenix" Rendje.

Marc Berman (New York Post) értesülései szerint a New York Knicks felkészült arra, hogy kipucolja a sapka alatti helyét abban az esetben, ha LeBron James valami csoda folytán érdeklődne az iránt, hogy a csapathoz igazoljon. A tervekben az szerepel, hogy Enes Kanter és Kyle O'Quinn kilépnek szerződéseik utolsó, játékosopciós évéből, és akkor csak Courtney Lee-t kell elcserélni egy olyan csapathoz, amely át tudja venni a 12.2 millió dolláros szerződését.

A Cleveland Cavaliers ikonjához, James tartozik, hogy a Toronto Raptors vezetőedzőjét, Dwane Casey-t dicsérte - 2011-ben, a Miami Heat - Dallas Mavericks nagydöntőben Casey a texasiak segédedzője volt. LeBron azt mondta, hogy akkoriban még nem volt olyan komplett játékos, mint most, Casey pedig olyan figurákat rajzolt fel ellene, ami kidomborította a gyengeségeit és elvette az erősségeit, ezért a tréner nélkül most nem lenne az a kosaras, aki.

Casey mostani csapata, a Toronto 2-0-s hátrányban van a Cavs ellen két hazai meccs után, DeMar DeRozan viszont nem vesztette el az önbizalmát - a meccs után azt mondta, hogy rendben van, 0-2, de négy nyert mérkőzésig tart a párharc, úgyhogy még nincs vége. Azt is elmondta a dobóhátvéd, hogy imádják, ha ilyen nehézségek elé kerülnek, mert ilyenkor mindig felnőnek a feladathoz - harcolni fognak Clevelandben is.

A Philadelphia Sixers újonca, Ben Simmons 1 pontot szerzett ma hajnalban, a Boston Celtics elleni második összecsapáson, és a találkozó után azt nyilatkozta, hogy túlgondolta a dolgokat - sokkal inkább saját magát szabályozta le ezzel, mentálisan nem volt rendben. Nem úgy játszott, ahogy szokott, szabadon, átadva magát a játék ritmusának. A Celticsnek megvolt a terve, ő tudta, hogy mi ez, de a saját stílusában kell kosaraznia. Simmons azt is hozzátette, hogy szerinte az első körben a Miami Heat sokkal fizikálisabban játszott ellene, mint most a Boston.

A Sixers legendája, Julius Erving az ESPN "Get up" című műsorában azt mondta, hogy szerinte Jayson Tatumnak kellett volna az 1/1-nek lennie a drafton - Markelle Fultzot választotta a Philly amiatt, mert papíron jobban illett a csapatba. Utóbbinál hozzátette, hogy annyit volt sérült, hogy jövőre megint újonc lesz, mint Ben Simmons (ez egyébként nem igaz).

Egy jó hír a Pat McCaw-ért aggódóknak: a Golden State Warriors swingmanje elkezdhet pályán is edzeni, könnyített futást és dobóedzéseket végezhet az alapszakasz vége felé borzasztóan csúnya esés után megsérülő játékos.

Edzőhírek. A Memphis Grizzliesnél JB Bickerstaff első számú segédedzője Chad Forcier lesz - legutóbb az Orlando Magicnél dolgozott, előtte a Pistons, a Pacers és a Spurs alkalmazottja is volt. A Milwaukee Bucksnál Ettore Messina neve is felmerült, és Adrian Wojnarowski (ESPN) úgy tudja, hogy 10 trénert fog meghallgatni az együttes a vezetőedzői poszttal kapcsolatban. Rick Bonnell (Charlotte Observer) értesülései szerint pedig a Boston Celtics segédedzője, Jay Larranaga lett az egyik legnagyobb esélyes a Charlotte Hornetsnél - 2012 óta dolgozik Bostonban.

A végére pedig maradjon Igor Kokoskov, akiről már ki is tett egy képet a Phoenix Suns twitter fiókja - a Harry Potter és a Főnix (Phoenix) Rendjét photoshoppolták át egy kicsit. Maga a tréner azt nyilatkozta, hogy természetesen nagyon izgatott amiatt, hogy ő a liga történetének első nem Észak-Amerikában nevelkedő vezetőedzője, és hogy visszatérhet Phoenixbe, amely 10 éve a családja otthona. A Sunsnál volt már elképesztően tehetséges és sikeres csapatok tagja, és szeretne bajnoki címet begyűjteni az együttessel.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus