Hírmorzsák 2018-06-14 (21:15)

Michael Porter Jr. egy csípősérülés miatt lemondta a mai nyílt edzését - a hetedik helynél hátrébb nem csúszik. A Kings Porter, Doncic és Bagley közül választ a második helyen. Masai Ujiri beszélt Nick Nurse-ről. Rex Kalamian a Clippers segédedzője lett. A Pistons lehívja Reggie Bullock csapatopcióját. A Heat QO-t adott Derrick Jones Jr.-nak. Kevin Huerter jobb kezét műteni kell.

A Toronto Raptors elnöke, Masai Ujiri Michael Scottónak (The Athletic) elmondta, hogy a ma hivatalosan is kinevezett Nick Nurse-ből nagyon jó edző lesz, és itt a lehetősége arra, hogy bizonyítson. Hisznek benne, és nagyon közelről figyelhették, hogy segédedzőként milyen teljesítményt nyújtott. Ujiri szerint Nurse kreatív, motivált, és ő is jól tud motiválni másokat.

Ide kapcsolható, hogy a Raptors eddigi segédedzője, Rex Kalamian a Los Angeles Clippershez szerződött, Doc Rivers segédje lesz a következő idényben - az elmúlt három évben volt a kanadaiaknál a védekezésért felelős segédedző.

A Miami Heat megadta a QO-t Derrick Jones Jr.-nak, aki így korlátozott szabadügynök lesz.

A Detroit News forrásai szerint a Detroit Pistons lehívja Reggie Bullock 2.5 milliós csapatopcióját a következő idényre

A végére jöjjenek a drafthoz kapcsolódó hírek.

A több helyen is az első kör végébe várt Kevin Huerter kés alá feküdt, a jobb kezében elszakadt szalagokat kellett rendbe rakni, és két hónapnyi pihenő vár rá. Huerter a Maryland Egyetemen 14.8 pontot átlagolt az előző szezonban 41.7%-os triplamutatóval.

Sam Amick (USA Today) értesülései szerint a Sacramento Kings úgy számol, hogy a Phoenix Suns DeAndre Aytont húzza az első helyen, ők pedig Luka Doncic, Marvin Bagley III és Michael Porter Jr. közül akarnak választani a második pozícióban, jelenleg úgy tűnik, hogy már csak erre a három emberre koncentrálnak.

Porternél érdemes megjegyezni, hogy ma lett volna a chicagói nyílt edzésének a második napja, de egy csípősérülés miatt lemondta ezt a lehetőséget. A hírek szerint a csapatok úgy számolnak, hogy a gerincműtéten áteső játékos orvosi vizsgálatai biztató eredményeket hoznak majd, de Amick úgy tudja, hogy legalább egy lottery csapat vezetője úgy gondolja, hogy ennek a csípőgondnak köze van a gerincműtétjéhez. Jonathan Givony (ESPN, DraftExpress) információi szerint Porter nem fog lejjebb csúszni a hetedik helynél, legkésőbb a Chicago Bulls kiválasztja.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus