Hírmorzsák 2018-07-30 (11:45)

LeBron James nagyon örül annak, hogy összeállhatott Magic Johnsonnal - szeretné, ha újra bajnokcsapat lenne a Lakersből. Kevin Durant szerint LeBron tökéletes döntést hozott azzal, hogy a Lakershez szerződött. Anthony Davist kicsit sokkolta, hogy DeMarcus Cousins a Golden State-hez igazolt, de tudja, milyen nehéz helyzetben volt egykori csapattársa. Dwight Howard szerint az eredményei önmagukért beszélnek, nem érdeklik a haterek. JJ Redick közel volt ahhoz, hogy a Pacershez szerződjön. A Dallas Mavericks táncoslányain ezentúl több ruha lesz. Terry Rozier aláírt a Pumához. Bemutatták a Charlotte Hornets 30 éves évfordulójára készült mezeket.

A Los Angeles Lakers új sztárja, LeBron James először nyilatkozott az aranysárga-lilákról. James elmondása szerint egy álma vált valóra azzal, hogy egy ilyen legendás franchise játékosa lehet, amelynek ilyen gazdag múltja van, ráadásul Magic Johnsonnal is összeállhat. LeBron saját bevallása szerint gyerekkorában is felnézett mindig Magicre, olyan no-look passzokat akart adni, amilyeneket Johnson, és úgy akarta vezetni a támadásokat, ahogy Showtime Magic, most pedig sikerült egy klubba kerülnie vele. James szerint az időzítésen múlik minden - mind tudják, milyen történelme van a Lakersnek, de ez egy bajnokcsapat, és szeretnék, ha újra ilyen szintre kerülne az együttes, ő pedig örül, hogy ennek a része lehet.

Még a múlt hét közepén kérdezték meg James döntéséről a Golden State Warriors sztárját, Kevin Durantet, aki azt mondta, hogy neki nagyon tetszett LeBron átigazolása a Lakershez, szerinte ez volt a tökéletes választás. Megtette, amit meg kellett tennie Clevelandben, és ez volt James számára a tökéletes következő lépés - az összes létező elvárást átírja, amit egy NBA szupersztárral szemben támasztanak az emberek, mondjuk hogy egy helyen játsszon teljes pályafutása során. Több különböző fejezetre lehet bontani James karrierjét, és ettől lesz még érdekesebb az, amit letett az asztalra.

A New Orleans Pelicans sztárja, Anthony Davis Bill Reiternek (CBS Sports) elmondta, hogy egy kicsit sokkolta természetesen a hír, hogy DeMarcus Cousins a Warriorshoz szerződött, de ismeri a centert, és tudja, hogy olyan döntést hozott, amely számára és a családjának a legjobb volt pályafutása ezen pontján. Nagyon szerette volna, ha marad Cousins, de egyáltalán nem volt biztos abban, hogy hogyan is áll az ügye, illetve hogy milyen gondolatok vannak egykori csapattársa fejében. Elcserélték, aztán úgy érezhette, hogy megérdemli a maximum szerződést, majd elszakadt az Achillese - borzasztóan nehéz helyzetben volt szerinte Cousins.

A Washington Wizards új centere, Dwight Howard a TMZ Sportsnak arra a kérdésre válaszolt, hogy szerinte mennyi esélye van bekerülni a Hírességek Csarnokába. Howard azt válaszolta, hogy nem igazán érdekli, hogy mit mondanak róla mások, mert az eddigi eredményei önmagukért beszélnek. Tudja, hogy mit ért el az NBA-ben, és szerinte elég sikeres volt. Sokszor akarnak gyűlölködni az emberek, és rosszat mondani róla játékosként vagy akár emberként, de ez róluk állít ki szegénységi bizonyítványt.

A Philadelphia Sixersnél maradó JJ Redick saját podcastjében elmondta, hogy 1-2 órára volt attól, hogy az Indiana Pacershez igazoljon. Délután 5 órakor volt a határideje, és nagyjából fél1-1 környékén változtatott az ajánlatán a Philly. Azt is hozzátette Redick, hogy a Pacers végül Tyreke Evansszel gazdagodott, aki egy fantasztikus játékos.

Mint ismert, a Dallas Mavericks az utóbbi hónapokban, fél évben rengeteget szerepelt a hírekben azzal, hogy a felső vezetés hagyta, hogy a klubon belül dolgozó nőket szexuálisan zaklassák. Cynthia Marshall vezérigazgató most bejelentette, hogy a táncoslányoknál a továbbiakban nem a külsőre fogják helyezni a hangsúlyt, hanem a technikai tudásra, mert szeretnék, ha a művészt, a táncost látnák bennük. Elégedettek a jelenlegi táncosokkal, de a továbbiakban egy kicsit alakítanak majd a ruházaton és a táncok technikai elemein is, hogy azokat az értékeket képviseljék, amiket a Mavs franchise szeretne közvetíteni a közösség felé. Azt szeretnék, ha a táncosok és a közönség is jól érezné magát - Marshall kisasszony nem akarja, hogy egy 10 éves gyerek szemét el kelljen takarni a szünetbeli műsorok közben.

A Boston Celtics irányítója, Terry Rozier is aláírt a Pumához - mint ismert, a sportszergyártó 20 éve nincs már az NBA-ben, idén nyáron azonban nagy erőket mozgósítottak a visszatérés érdekében, a legjobb újoncok közül többen is velük írtak alá.

A végére pedig a Charlotte Hornets maradt, amely bemutatta a 30 éves évfordulóra készült mezeit, amelyet legalább hat mérkőzésen viselni fog a most következő idényben:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus