Hírmorzsák 2018-09-01 (12:30)

A Suns megpróbált cserélni Damian Lillardért, Kemba Walkerért és Terry Rozierért. Brandon Knightot hat hete újra megműtötték - az edzőtáborra nem, a szezonkezdetre készen fog állni. D'Angelo Russellt motiválja, hogy Devin Booker maximum szerződést kapott - élete formájában érzi magát. A Pelicans kirakta DeAndre Ligginst, a Grizzlies Dakari Johnsont. JR Smith-nek újra gondja van a törvénnyel. Glen Davis NBA-n kívüli ajánlatokon gondolkodik.

John Gambadoro (Arizona Sports 98.7) forrásai szerint a Phoenix Suns a Ryan Anderson-féle csere előtt bepróbálkozott Damian Lillardért, Kemba Walkerért és Terry Rozierért is - az nyílt titok, hogy a keretnek óriási szüksége lenne egy irányítóra, de úgy tűnik, rossz helyen kopogtatott az arizonai alakulat. Gambadoro úgy tudja, hogy a Milwaukee Bucks első körösével próbál üzletelni a Suns, de azt liga szerte nem tartják annyira sokra.

Szintén Gambadoro jelentette, hogy nemrég beszélt a Houston Rocketshez küldött Brandon Knighttal, aki nagyon várta a szezont, és hogy Devin Bookerrel játszhat majd. A hátvéd bevallotta, hogy 6 hete volt egy kisebb műtétje, kitakarították a térdét, és valószínűleg nem lesz majd bevethető az edzőtábor kezdetén - a szezon nyitányán azonban már igen.

Közvetve a Sunshoz kapcsolódik a Brooklyn Nets hátvédjének, D'Angelo Russellnek az interjúja is, aki Michael Scottóval (The Athletic) beszélgetett. Russell saját elmondása szerint a lehető legjobb állapotban van jelenleg, és rendkívül motivált. A legjobb barátja, Devin Booker most kapott egy maximum szerződést - tudja, honnan indultak, ez sarkallja még jobb teljesítményre. Úgy érzi, élete formájában van, és a határ a csillagos ég. Csak a játékra akar koncentrálni, semmi másra - egészséges akar maradni, és pozitív érzésekkel akarja befejezni az idényt. Csapatként sok mindenen dolgozhatnak - ezek a gondolatok foglalkoztatják inkább, nem az, hogy milyen szerződést kap.

A New Orleans Pelicans kitette keretéből DeAndre Ligginst - 27 mérkőzésen 9 perces átlaga volt tavaly. A Memphis Grizzlies Dakari Johnsontól vált meg - idén nyáron csere útján érkezett a magasember Memphisbe.

A Cleveland Cavaliers dobóhátvédjének, JR Smith-nek megint gondja van a törvénnyel. Még júniusban történt az eset, hogy megtagadta egy szurkolónak, hogy fényképet készítsen vele. Amikor az illető mégis csinált egy fotót, Smith fogta a telefonját, és elhajította egy építkezési területre. A játékos tegnap feladta magát New Yorkban.

A végére pedig Glen "Bib Baby" Davis maradt - a Sportando értesülései szerint a Boston Celticsszel 2008-ban bajnoki címet szerző, a múlt héten a Powerrel a BIG3-ben is a csúcsra jutó erőcsatár fontolgatja, hogy külföldön játszik a most következő idényben. Hogy ez Kínát vagy Európát jelenti-e, azt nem tudni - legutóbb 2014/15-ben játszott az NBA-ben a Los Angeles Clippersnél.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus