Hírmorzsák 2018-09-02 (23:00)

Walt Frazier szerint Kevin Durant hamarosan lehagyja majd LeBron Jamest, mint a liga legjobb játékosa, de nem tudja őt annyira elismerni. Steve Kerr szerint DeMarcus Cousins felépülése a tervek szerint halad, de továbbra sem lehet megmondani, mikor tér vissza a center. Lance Stephenson szerint érdekes és szórakoztató is lesz LeBronnal játszani és nyerni.

A New York Knicks legendája, Walt Frazier a Sirius XM NBA Radio adásában Kevin Durantről beszélsz. Frazier szerint Durant nagyszerű játékos, de azért van némi fenntartása vele kapcsolatban, mert egy olyan együtteshez csatlakozott, amelynek semmi szüksége nem volt rá. Egyébként úgy érzi, Durant ott van LeBron Jamesszel egy szinten, és hamarosan le fogja hagyni Jamest, mint a liga legjobb játékosa, de akkor sem tudja úgy elismerni, mintha maradt volna az Oklahoma City Thundernél, és úgy nyert volna bajnokságot.

Ha már a Golden State, akkor itt lehet megemlíteni, hogy a bajnok vezetőedzője, Steve Kerr azt nyilatkozta Mark Medinának (San Jose Mercury News), hogy a csapat új centere, DeMarcus Cousins pont ott tart a felépülésében, ahogyan azt várták - nincs semmilyen visszaesés az állapotában, jól van, de ezen kívül nincs miről beszélni, továbbra sem tudják megjósolni, mikor térhet vissza a center. Főleg egy ilyen Achilles-sérülés esetében meg kell várni, hogy hogyan reagál majd a test arra, ha teljes sebességgel edzhet Cousins.

A Los Angeles Lakers új dobóhátvédje, Lance Stephenson azt nyilatkozta egy indianapolisi partin azt nyilatkozta, hogy valószínűleg LeBron küldi majd rá őt az ellenfelekre - úgy gondolja, hogy érdekes és egyben szórakoztató is lesz Jamesszel játszani és nyerni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus