Hírmorzsák 2018-09-03 (10:30)

A Raptors segédedzője szerint Kawhi Leonard kitűnő állapotban van, már csak az előtte álló feladatokra koncentrál. Cedi Osmant leginkább a Cavs szurkolói lepték meg - sokkal jobban játszik miattuk. Danny Ainge szerint Kyrie Irving cseréjében mindenki egyet értett a Celticsnél.

A Toronto Raptors egyik új segédedzője, Phil Handy a Toronto Talk Sports podcastben elmondta, hogy kiváló állapotban van Kawhi Leonard - úgy néz ki, semmi baja nincs, ő is jól érzi magát, a mozgása is teljesen rendben van. Handy saját elmondása szerint semmilyen problémára nem számít, Leonardnál, mert a kanadaiak új sztárja keményen dolgozik. A tréner hozzátette, hogy Kawhi olyan kosaras, aki imádja a versengést - teljesen mindegy, hogyan zajlott a San Antonio-i története, már csak a jövőre koncentrál, azokra a feladatokra, amik előtte állnak, és hogy a lehető legjobbját nyújtsa Torontóban.

A Cleveland Cavaliers török játékosa, Cedi Osman a Cavs HQ vendége volt még korábban, ahol azt a kérdést tették fel neki, hogy mi lepte meg leginkább a klubbal kapcsolatban. Osman azt válaszolta, hogy valószínűleg a szurkolók, akik minden mérkőzésen elképesztőek Clevelandben. Teljesen mindegy, hogy 10-15 ponttal vezetnek vagy éppen ugyanekkora hátrányban vannak, ők mindig ott vannak, és főleg az utolsó pár percben, a végjátékban mindig nagy hangulatot csinálnak. Osman szerintük miattuk jó a Cavs, ő pedig személy szerint imád ilyen közönség előtt játszani, mert sokkal jobban teljesít ilyen körülmények között.

A Boston Celtics GM-je, Danny Ainge Chris Forsbergnek (ESPN) a Kyrie Irving-féle cseréről beszélt. Ainge elmondása szerint a teljes vezetőség egyöntetűen úgy gondolta, hogy meg kell húzniuk ezt a lépést, "ellenszavazat nélkül" úgy érezte mindenki, hogy Irvinget muszáj megszerezniük. Ainge azt a 8 napot is visszaidézte, ami a megegyezés és a hivatalos aláírások között volt - ekkor tárgyalt a Boston a Clevelanddel arról a kompenzációról, amit Isaiah Thomas sérülése miatt kapott még a Cavs. A szakvezető szerint olyan ez, mint egy ingatlanárusnál - megegyezhet a két fél, hogy a háznak új tulajdonosa lesz, de amíg nincs meg a papírmunka, és a bank nem bólint, addig az adásvétel nem történik meg. Bármi előfordulhatott volna itt is, úgyhogy akkor van meg egy csere, amikor hivatalossá válik, előbb nem.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus