Hírmorzsák 2018-09-29 (21:15)

Lauri Markkanen 6-8 hétig nem játszik (jobb könyök). A Lakers újra leigazolta Kurt Rambist, Kyle Kuzmát ötösben próbálgatják az aranysárga-lilák. Lehet, hogy Dwight Howard az egész előszezont kihagyja. Ma négy játékos is hiányozni fog a Mavsnél. Nate McMillan Victor Oladipót dicsérte. Klay Thompson megint elmondta, hogy szeretne a Warriorsnél maradni. Új játékos a Celticsnél.

A Chicago Bulls magasembere, Lauri Markkanen kihagyja a szezon elejét, miután a jobb könyöke megsérült a csütörtöki edzésen, és 6-8 hétig nem léphet pályára.

A Golden State Warriors dobóhátvédje, Klay Thompson újra elmondta, hogy mennyire jól érzi magát jelenlegi csapatánál - bár kétszeres címvédők, úgy érzi, hogy még mindig fiatalok, tudnak még egy szintet lépni, és folytathatják a győzelmek begyűjtését. Nem sok játékosnak van lehetősége arra, hogy ilyen helyzetben legyen, és ezt egyértelműen számításba fogja venni jövő nyáron, mikor szabadügynök lesz.

A Los Angeles Lakers tanácsadónak szerződtette Kurt Rambist - Magic Johnsonnak fog jelenteni, és a szakmai stáb, valamint a vezetőség mindennapos feladataiban fog segíteni.

Szintén a Lakershez kapcsolódik, hogy az aranysárga-lilák Kyle Kuzmát próbálgatják center poszton. Maga a játékos azt nyilatkozta, hogy egyre jobban megy neki - korábban soha nem játszott ötöst, de úgy érzi, hogy a Lakersnek feküdni fog az alacsony szerkezet és a gyorsabb játék.

A Washington Wizards vezetőedzője, Scott Brooks azt nyilatkozta, hogy elképzelhető, hogy Dwight Howard kihagyja a teljes előszezont a fájó háta miatt.

A Dallas Mavericksnél JJ Barea, Dirk Nowitzki, Harrison Barnes és Dwight Powell is sérültek, mind kihagyják a Beijing Ducks elleni mai előszezon találkozót, legalábbis Dwain Price érteülései szerint.

Az Indiana Pacers vezetőedzője, Nate McMillan franchise playerét, Victor Oladipót dicsérte. A tréner elmondása szerint ma és a legtöbb nap Oladipo érkezik meg elsőként az edzésre - kiemelkedő játékos akar lenni, és meg is tesz ezért mindent.

A Boston Celtics az edzőtáborra szerződést ad Marcus Georges-Huntnak - az előző két évben a Minnesota Timberwolvesban és az Orlando Magicben játszott, de megfordult a Maine Red Clawsnál is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus