Hírmorzsák 2018-10-15 (22:15)

Jamal Crawford aláírt a Sunshoz. Cserélt a Clippers és a Pelicans. Myles Turner 4 évre 80 millió dollárért hosszabbított a Pacersszel. A Knicks nem ad idő előtt szerződést Kristaps Porzingisnek. Rondae Hollis-Jefferson játékra kész a szezonnyitó előtt. Daryl Morey komoly tárgyalásokat folytatott a Sixersszel, mielőtt nemet mondott volna a Phillynek. Opciólehívások: Nets, Knicks, Mavs.

Volt több érdekes hír is az este folyamán.

Egyrészt a Phoenix Suns megegyezett Jamal Crawforddal, aki 1 évre a veterán minimumért, 2.4 millió dollárért az arizonai együtteshez igazolt. A Sunshoz kapcsolódik az is, hogy Adrian Wojnarowski (ESPN) értesülései szerint Davon Reedet nagyon szeretnék elpasszolni - ha nem tudják, akkor ki fogják tenni a keretből, de még rajta kívül is meg kell szabadulniuk két játékostól ahhoz, hogy beférjenek a ligamaximumnak számító 15 fős keretbe magyar idő szerint 23:00-ig.

Cserélt a Los Angeles Clippers és a New Orleans Pelicans: Jerry Westék Wes Johnsont odaadták Alexis Ajincáért cserébe, akit azonnal ki is tesz a keretből a Clippers, amint hivatalossá válik a tranzakció.

Arról Ian Begley (ESPN) számolt be, amit egyébként már hetek óta tudni: a New York Knicks nem köt idő előtti hosszabbítást Kristaps Porzingisszel, aki így jövő nyáron korlátozott szabadügynök lesz, de a csapat 10 millió dollárral többet költhet majd, ennyivel több sapka alatti helye lesz a Knicksnek.

Az Indiana Pacersnél nem vártak, Shams Charania (The Athletic) forrásai szerint nemrég kötöttek idő előtti hosszabbítást Myles Turnerrel, aki 4 évre 80 millió dollárral lett gazdagabb.

A Brooklyn Nets lehívta Caris LeVert és Jarrett Allen 2019/20-as csapatopcióit, a Knicks ugyanezt megtette Frank Ntilikinával, a Dallas Mavericks pedig Dennis Smith Jr.-ral.

A Brooklynhoz kapcsolódik, hogy Rondae Hollis-Jefferson két hónapot hagyott ki ágyéksérülése miatt, ám úgy tűnik, hogy a kiscsatár készen áll a szezonnyitóra.

Arról volt szó a nyár folyamán, hogy a Philadelphia Sixers megkereste a Houston Rockets GM-jét, Daryl Morey-t, hogy legyen az ő általános igazgatójuk. Kevin Arnovitz (ESPN) úgy tudja, hogy elég komoly tárgyalások folytak a két fél között, mikor Morey végül úgy döntött, marad a texasiaknál - a Sixers végül Elton Brandet választotta a pozícióra.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus