Hírmorzsák 2019-07-13 (16:30)

Tyson Chandler aláírt a Rocketshez. A Houston és a Clippers szeretnék megszerezni Andre Iguodalát, (egyelőre) első köröst kell érte adni. Trey Lyles a Spursnél. A Heat érdeklődik Bradley Beal iránt, akár John Wall árán is. A Knicks nem tárgyalt Mitchell Robinsonról Anthony Davisért. LeBron James egy évig még 23-asban fog játszani a Nike miatt. Eladó a Thunder 22%-a.

Kezdjük újfent az igazolásokkal, pletykákkal.

A Houston Rockets 1 éves szerződést kötött Tyson Chandlerrel - Daryl Morey-ék hetek óta próbálták meggyőzni a centert, és Adrian Wojnarowsi (ESPN) információi szerint James Harden és Russell Westbrook újraegyesülése is szerepet játszott a döntésében.

Szintén a Rocketshez tartozik, hogy Sam Amick (The Athletic) forrásai szerint a Houston és a Los Angeles Clippers próbálják megszerezni Andre Iguodalát a Memphis Grizzliestől. Marc Stein (New York Times) úgy tudja, hogy nem lesz egyszerű a két csapat dolga: a Memphis nemhogy kivásárolni nem hajlandó Iguodalát, de megtartja a szezon elejére is, ha nem kap érte első körös picket.

A San Antonio Spurs megtalálta a szóbeli megállapodást visszamondó Marcus Morris helyettesét: Trey Lyles 2 évre 11 millió dollárért írt alá Gregg Popovich-ékhoz.

Adrian Wojnarowski és Royce Young (ESPN) értesülései szerint az Oklahoma City Thunder már azon dolgozik Chris Paul ügynökeivel, hogy új csapatot találjon az irányító számára - Leon Rose-nak volt már dolga Sam Prestivel hasonló ügyben, akkor Carmelo Anthony volt a főszereplő.

Barry Jackson (Miami Herald) jelentette, hogy a Miami Heat érdeklődik a Bradley Beal iránt, és még abban a verzióban is gondolkodik Pat Riley, hogy John Wall mammutszerződését is átveszi a Washington Wizardstól. Jackson úgy tudja, hogy a Paul iránti érdeklődés visszafogott: ha ő érkezik, 2021-ben nem lesz maximum sapka alatti helye a Heatnek (igaz, Beallel és Wall-lal se).

Ian Begley (SNY.tv) információi szerint a New York Knicks egyszerűen nem volt hajlandó  tárgyalni Mitchell Robinsonról az Anthony Davis-féle cseretárgyalások során - ez jól mutatja, mennyire fontos szerepet szánnak neki a klub jövőjében.

Chris Haynes (Yahoo Sports) hozta a hírt, hogy Davis és LeBron James mezszámcseréje egyelőre elnapolva: James még egy évig a 23-asban fog játszani, hiába akart arról lemondta AD javára, és 6-osban játszani. A liga belement volna a deadline (március 15.) utáni mezszámcserébe, ám a Nike nem, mondván rengeteg 23-as, lakerses James mez van még raktáron, ami a cégen maradna, és a termeléssel is gondok lennének.

A végére pedig az Oklahoma City Thunder maradt, amelynek 22%-a eladó: Aubrey McClendon megszabadulna a részétől.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus