Hírmorzsák 2019-08-25 (21:15)

Gersson Rosas azt akarja, hogy Andrew Wiggins legyen a Timberwolves (egyik) vezére - hatalmas fejlődési lehetőséget látnak még benne. James Harden szerint kreatívnak kell lenni az élet minden területén, főleg a kosárlabdában. A Bucks a liga legjobb csapata akar lenni. Jaylen Brown csak a játékkal szeretne foglalkozni a következő idényben. Új játékos Clevelandben. Gilbert Arenas szerint LeBron James számaira csak fia lehet veszélyes.

A Houston Rockets sztárja, James Harden éves jótékonysági rendezvényén adott interjút az ESPN-nek. Harden azt nyilatkozta, hogy mindig próbál kreatív lenni, fejlődni a kosárlabdában, az életben és üzletileg is. Megpróbál különböző módon hatékony lenni, amire a sportban nagy szükség van - ez lesz a 11. szezonja, és minden évben az volt a célja, hogy jobb legyen, mint az azt megelőzően. Nem akar ugyanolyan maradni - mindig előre kell lépni, és meg kell találni az utat ahhoz, hogy ez sikerüljön. Arról is beszélt, hogy szeretné, ha a visszalépős triplái örökre fennmaradnának, ezért jó érzés számára, mikor azt látja, hogy a gyerekek is ezt használják.

A Milwaukee Bucks centere, Brook Lopez Alex Kennedy-vel (HoopsHype) beszélgetett, akinek elárulta, hogy ugyanaz lesz a csapat mentalitása, mint az előző idényben - a tőlük telhető legtöbbet akarják kihozni magukból, a legjobbak akarnak lenni az egész ligában. Meccsről meccsre gondolkodnak, és Lopez elmondása szerint nagy szerencse, hogy a keretben mindenki a megfelelő módon áll a játékhoz - senkinek nincsenek önző céljai.

A Boston Celtics swingmanje, Jaylen Brown Michael Lee-vel (The Athletic) ült le. Brown azt mondta, hogy az egész szezonra annyi a mottója, hogy "csak játssz". Megpróbál önmaga lenni majd a pályán, és remélhetőleg ezt engedik is neki. Nem akar elvárásokat támasztani maga elé, nem akar a különböző mellékzöngékkel foglalkozni, csak kosarazni akar.

Ha már kevés elvárás, akkor itt jöhet a képbe a Minnesota Timberwolves új elnöke, Gersson Rosas, aki viszont kerek-perec kijelentette Chris Hine-nak (Star Tribune), hogy azt akarja, Andrew Wiggins legyen a csapat egyik vezére. Rosas szerint Wigginsnek a már eddig is megvillantott tehetségét és atletikus képességeit sokkal kiegyensúlyozottabban kell használnia, ezt maga az érintett is tudja. Ahhoz, hogy elérjék azokat a sikereket, amiket el akarnak érni, Wigginsnek kell az egyik első számú embernek lenni, ezt mindenki tudja, a csapat és a játékos is.

Azt is hozzátette Rosas, hogy fairnek kell lenni Wigginsszel szemben, a kiscsatárnak szüksége van a folytonosságra az edzőknél, a csapat filozófiájában, stratégiájában és taktikájában. Úgy érzi a vezetőség, hogy Wiggins lesz az egyik legnagyobb haszonélvezője annak a stílusnak, amit a gárda játszani fog. A fizikai adottságai, a tehetsége és a képzettsége miatt úgy gondolják, hogy óriási fejlődési lehetőség van még benne. Keményen dolgozott egész nyáron, és elkötelezett a klub iránt.

A Cleveland Cavaliers leszerződtette Alex Robinsont - a nem draftolt hátvéd edzőtábormeghívót kapott.

A végére pedig Gilbert Arenas maradt, aki a Bleacher Reportnak azt mondta, hogy egyedül LeBron James fia, Bronny James lesz képes apja számainak megdöntésére, egy igazi szörny a 14 éves fiú.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus