Hírmorzsák 2019-09-25 (21:30)

Markelle Fultz teljes értékű edzésmunkát végezhet a Magic edzőtáborában. Kyrie Irving jól van. LeBron James 2002-es mezére licitálni lehet. Szerződéskötések és elküldések az egész ligából.

Josh Robbins (The Athletic) forrásai szerint az Orlando Magic irányítója, Markelle Fultz teljes edzésmunkát végezhet a csapat edzőtáborában.

A New York Knicks nem ad two-way szerződést Kris Wilkesnek - egy nem tisztázott betegsége van, amiből továbbra sem gyógyult fel. A Chicago Bulls meghívta az edzőtáborába Perrion Callandret-t és Simi Shittut - utóbbi a Vanderbilt Egyetem után nem kelt el a drafton, előbbi pedig állítólag szoros barátságban van Zach LaVine-nal, aki megkérte a vezetőséget, hogy hívják meg Callandret-t az edzőtáborba. A Boston Celtics Bryce Brownnal kötött szerződést - ő az Auburn Egyetemre járt eddig. A Cleveland Cavaliers kitette keretéből Alex Robinsont, és Timothe Luwawu-Cabarrot-nak adott meghívót az edzőtáborba. A San Antonio Spurs megvált Jeff Ledbettertől.

A Washington Wizards lehívta Troy Brown Jr. és Moe Wagner 2020/21-es csapatopcióját is.

Javítást kell eszközölnünk: ma délelőtt megjelent, hogy a Milwaukee Bucks 50.000 dolláros büntetést kapott azért, mert Jon Horst azt nyilatkozta, hogy jövő nyáron maximum szerződéshosszabbítást ajánlanak Giannis Antetokounmpónak. A bírság nem tampering miatt érkezett, hanem azért, mert az NBA hivatalos indoklása szerint szupermax szerződés mellett nem kötelezheti el magát egyik csapat sem az adott játékos hetedik szezonját követő nyárig, illetve nyilván kommunikálni nem lehet ezt.

Arról is volt szó ma, hogy a Brooklyn Nets irányítója, Kyrie Irving kapott egy vétlen könyököst az arcába, és kórházba szállították. Sean Marks GM volt bent a játékmesternél, és azt nyilatkozta, hogy Irving rendben van.

A végére pedig a 17 éves LeBron James St. Vincent - St. Mary High School meze maradt, amelyet James a 2002 februári Sports Illustrated címoldalára készülő fotózáson, illetve utolsó előtti középiskolás szezonjának nagy részében viselt, és amelyet most a Goldin Auctionsnél meg lehet szerezni licit útján. Az árverés jelenleg 35.000 dollárnál jár, de a cég alapítója, Ken Goldin arra számít, hogy 300.000 dollár lesz a végső ár. A licit október 19-én zárul.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus