Hírmorzsák 2019-12-25 (21:15)

Kyrie Irving még 2-3 hetet kihagyhat, más sérülése van, mint amiről eddig beszéltek? Luka Doncic holnap este visszatér. A Nuggets 2022/23-ig hosszabbított Michael Malone-nal. Donovan Mitchell és Rudy Gobert a távozó Dante Exumot dicsérték. Kevin Love-ot letaglózta Jordan Clarkson elcserélése. Ryan Saunders szerint a Timberwolvesnak meg kell tanulnia a leckét, csak így juthat el oda, ahova szeretne.

Az elmúlt másfél nap legnagyobb híre az volt, hogy a Denver Nuggets szerződést hosszabbított Michael Malone vezetőedzővel - a tréner új kontraktusa a 2022/23-as idény végéig szól.

A Heavy.com értesülései szerint a Brooklyn Nets irányítója, Kyrie Irving még 2-3 hetet kihagyhat, az újság ráadásul már mellkasi sérülésről ír a vállsérülés helyett. A Dallas Mavericksnél jobb hírek vannak: Luka Doncic holnap este, a San Antonio Spurs ellen már játszhat.

Tegnap reggel írtunk a Utah Jazz és a Cleveland Cavaliers cseréjéről, ennek természetesen volt visszhangja is. A Jazz részéről Donovan Mitchell azt mondta, hogy az ilyen pillanatok emlékeztetik az embert arra, hogy ez csak üzlet - nagyon imádta Dante Exum személyiségét, aki nagyszerű csapattárs és ember. Rudy Gobert annyit tett hozzá, hogy Exum nagy barátja - hat évet töltöttek el egy csapatnál, ő is kiváló embernek tartja az ausztrált, és nagyon sajnálja, hogy távoznia kellett a hátvédnek. A francia center hozzátette, hogy reményei szerint Exum lehetőséget kap majd Clevelandben, és megmutathatja, mire képes.

A Cavs részéről Kevin Love elmesélte, hogy Tristan Thompson mondta el neki a hírt, hogy Jordan Clarkson Utah-ba került. Az erőcsatárt saját elmondása szerint teljesen letaglózta ez a fejlemény - neki személy szerint nagyon fájt ez a lépés, mert nagyon jó barátok lettek Clarksonnal, mióta utóbbi a csapathoz került.

A Minnesota Timberwolves 11 meccses vereségsorozatban van, amiről a gárda vezetőedzője, Ryan Saunders nyilatkozott az ESPN-nek. A tréner szerint nem titok, hogy nincsenek csúcsformában - nagyon pozitívan állnak a dolgokhoz, ettől függetlenül ez most fájó streak. Saunders szerint fiatal csapat vagy sem, meg kell tanulniuk a leckét, mert az NBA-ben csak nehézségeket legyűrve juthat oda az ember, ahova szeretne. Jelenleg nem élnek meg könnyű időszakot, de csak együtt kerülhetnek ki ebből a gödörből - eközben kiderül, kit milyen fából faragtak.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus