Hírmorzsák 2022-08-19 (8:00)

A Nets nem akarja elcserélni a sztárjait, abban bízik, hogy Kevin Durantet meggyőzik az eredmények, de nagy kérdés, hogy mit lép KD. Kyrie Irving elfogadja a Brooklynban maradást, jó szezont akar. LeBron James szétnézett a piacon és utána döntött úgy, hogy inkább hosszabbít. Andrew Wiggins az Év Védekező csapatába szeretne bekerülni. James Dolan nem akarja eladni a Knickset. 

Brian Windhorst információi szerint a Brooklyn Nets továbbra sem úgy viselkedik, mint aki szeretné szétrobbantani a csapatát. Az újságíró úgy tudja, hogy Brooklynban abban bíznak, hogy Kevin Durant idővel meggondolja magát a szezon folyamán és hogy az elért eredmények meggyőzik a sztárt arról, hogy maradjon. A Netsnél azt szeretnék, ha Durant és Kyrie Irving is a klubnál maradna a következő szezonban és ezért kérnek olyan elképesztő árat mindkettejükért, amit biztosan nem fog megadni senki - teljesen korrekt ajánlatok érkeztek mindkettejükért, de a vezetőség mindenkit elhajtott eddig. Irving helyzete még hagyján, az igazi gondot Durant jelenti, aki cserét kért, de nem cserélték el, az edző és a GM kirúgását kérte, de Joe Tsai nyíltan megmondta, hogy ez nem fog megtörténni - meglátjuk, hogy KD ezek után ott lesz-e az edzőtáborban és ha nem, akkor később valóban csatlakozik-e az együtteshez, amikor mondjuk Ben Simmonsszal megerősödve hozzák az eredményeket. 

Windhorst azt is hozzátette, hogy úgy látja, Irving részéről nincs is probléma a következő szezonnal. Ugyan a szerződése körül volt egy kis hullámvölgy, de összességében neki nincs gondja azzal, hogy maradjon Brooklynban is a tőle telhető legjobbat nyújtsa a csapat sikere érdekében. Szeretne Los Angelesbe kerülni és LeBron Jamesszel együtt játszani ismét, de ha ez nem lehetséges, akkor jó neki a Nets is; Windhorst szerint az irányító kezd rájönni, hogy milyen értékkel bír jelenleg az NBA-ben és arra is, hogy egy jó szezonnal fordíthat még ezen

Adrian Wojnarowski szerint LeBron James azért hosszabbított most a Los Angeles Lakersszel, mert felmérte a várható 2023-as piacot és úgy döntött, hogy az nem érdekli. A csapatok helyzetét elnézve az derült ki, hogy nincs olyan együttes, amelybe szívesen igazolna és amely jövő nyáron rendelkezne elég sapka alatti hellyel ahhoz, hogy beférjen James, így inkább hosszabbított most és meglátja, hogy tud-e együtt játszani még a szerződése lejárta után a fiával. A The Athletic szerint James ezzel együtt jelezte, hogy a keretet meg kell erősíteni, de egyelőre hiába lobbizott például Irving megszerzéséért. 

A friss bajnok Andrew Wiggins a The VC Show (Vince Carter) vendége volt, ahol kijelentette, hogy új célja van a következő szezonra. A korábban a védekezéséről finoman szólva sem híres játékos azt mondta, hogy az egyéni célja az lesz, hogy bekerüljön az All-Defensive csapatba. Tavaly egyetlen szavazatot sem kapott, amit kicsit személyesre vett a playoffban és reméli, hogy az ott bemutatott védekezésével magára irányította a figyelmet és idén már számolni fognak vele, figyelni fognak rá

A végére pedig James Dolan: ugyan nemrég felröppent a pletyka, hogy eladhatja a New York Knickset, most viszont ő maga cáfolta ezt és kategorikusan kijelentette, hogy nem áll szándékában megválni a csapattól, ahogy a New York Rangerstől sem - számolt be a New York Post.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus