Kawhi Leonard egészséges, de azért nem erőltetik túl

Doc Rivers szerint a játékos jól érzi magát, de ők azért óvatosak lesznek.

Hétfőn már részt vett az első edzésén Kawhi Leonard, a tavalyi nagydöntő MVP-je. A Clippers játékosa külön érkezett meg Orlandóba a csapattól, így a hétvégét még karanténban töltötte, de hétfőn már edzhetett - ezzel kapcsolatban természetesen felmerült, hogy továbbra is úgy kezelik-e, mint egy hímestojást, hiszen idén a Clippers, tavaly pedig a Raptors ültette ki a back-to-backek egyik felén.

Doc Rivers vezetőedző annyit mondott erről, hogy Leonard egészséges, semmi baja, nem fáj semmije, úgyhogy elvileg nem kell kímélni, viszont ők természetesen nem hülyék, próbálják a lehető legfrissebben tartani a lényegi feladatokra, úgyhogy az alapszakaszból hátralévő meccseken nem biztos, hogy túlerőltetik majd.

Leonard annyit tett hozzá, hogy ezt a szünetet offszezonként fogta fel, mert tavaly nem nagyon volt ebben része a bajnoki cím után, bár az edzőtáborban akkor sem vett részt - az alapszakaszból hátralévő nyolc találkozót előszezon-meccseknek tekinti, a bajnoki címre való esélyeiket pedig szerinte semennyire sem befolyásolja az, hogy ilyen szokatlanul alakul a szezon.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus