Kobe és Shaq újra összezörrentek

Bryant szerint 12 gyűrűje lenne, ha O'Neal bejárt volna az edzőterembe, Shaq a játék egy másik szegmensével vágott vissza - Kobe szerint a média próbálja őket összeugrasztani...

Kobe Bryant a Valuetainment vendége volt a minap, ahol Patrick Bet-David arról kérdezte, hogy mi lehetett volna Shaquille O'Nealből, ha olyan munkamorálja van a centernek, mint neki volt. Kobe azt válaszolta, hogy minden idők legjobbja, és O'Neal az első, aki ezt elismeri.

Bryant azt mondta, hogy Shaq olyan erő volt a pályán, amilyet soha nem látott. Az ekkora fickók általában félénkek, nem akarnak ilyen magasak és nagyok lenni. Shaq viszont nagyon kemény volt, finoman szólva is kellemetlen stílusú játékos az ellenfelek számára, aki összetörte a védőit, és akiben nagy volt a versenyszellem. Azt is hozzátette, hogy bárcsak többet járt volna az edzőterembe egykori csapattársa, mert akkor neki most 12 gyűrűje lenne.

A videót ezen a linken megtekinthetitek: 

Több se kellett O'Nealnek, aki instagramon azt válaszolta, hogy "12 gyűrűd lenne, ha többet passzoltál volna, főleg a Pistons elleni döntőben". Azt is odaírta Shaq, hogy "nem kap senki szobrot, ha nem dolgozik keményen".

Bryant aztán twitteren azt írta, hogy semmiféle összetűzése nincs Shaqkel - tudja, hogy bizonyos sajtóorgánumok azt szeretnék, ha lenne, de nincs. Kedvelik egymást, és túl öregek már ahhoz, hogy civódjanak.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus