Kobe, LeBron és a Spurs karácsonyra a Sport1-en

Többek között az NBA jelenlegi két legismertebb játékosát, Kobe Bryantet és LeBron James-t, illetve az NBA aktuális bajnokát, a San Antonio Spurst kapják karácsonyra a Sport1 nézői december 25-én.

Kobe Bryant megelőzte példaképét, Michael Jordant az NBA pontdobó listájának harmadik helyén. Olyan komoly mérföldkő volt ez a Lakers klasszisának életében, hogy egy szívhez szóló levelet is írt erről, a liga életében pedig annyira, hogy Minneapolisban félbeszakították a mérkőzést, hogy a közönség megünnepelhesse a sztárt. A Sport TV sem mehet el szó nélkül a téma mellett, így a Trash Talk december 25-én szinte csak Kobe Bryantről fog szólni. Szaniszló Csaba, Tőrös Balázs, Bencsics Márk és Kangyal Balázs felidézik a kosaras életének és pályafutásának legfontosabb pillanatait, illetve a jégkorong és az amerikai futball hasonló mentalitású, kihalófélben lévő sztárjait is összegyűjtik.

Az NBA-nek olyan a karácsony, mint az NFL-nek a hálaadás, ez a nap csak a legjobb kosarasokról szól Észak-Amerikában, és hogy a magyar nézők se maradjanak le erről, a Sport1 két meccset is élőben közvetít Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs kommentálásában. Fél 9-től a címvédő San Antonio Spurs azzal az Oklahoma Cityvel találkozik, amellyel az előző szezon nyugati döntőjét vívta. Magyar idő szerint 11 órától pedig eljön a várva várt pillanat, LeBron James először tér vissza tétmeccsen a Cleveland mezében Miamiba. Oda, ahonnan négy év alatt megvívott négy döntő, két bajnoki cím és két MVP-díj után igazolt vissza Ohióba, hogy hazatérjen, és jóvátegye 4 évvel ezelőtti „bűneit”. Ezért garantáljuk, hogy a Jamest utáló és a Jamest imádó szurkolók is árgus szemekkel figyelik majd a „Király” minden mozdulatát.

Trash Talk: december 25., csütörtök, 19.00, Sport1 (élő)

San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder: december 25., csütörtök, 20.30, Sport1 (élő)

Miami Heat – Cleveland Cavaliers: december 25., csütörtök, 23.00, Sport1 (élő)

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus