Kyle Korver a Cavsben folytatja!

Cserél a Cleveland Cavaliers és az Atlanta Hawks - Kyle Korver a bajnoknál folytatja pályafutását.

Adrian Wojnarowski és Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) jelentették hajnalban, hogy cserél a Cleveland Cavaliers és az Atlanta Hawks - Mike Dunleavy Jr. és egy 2019-es védett első körös pick megy Atlantába Kyle Korverért cserébe.

A Cavsnél egy újabb tripladobó sosem árt, Korver pedig ebben a műfajban az egyik legjobb - bár az utóbbi két évében már "csak" 40% körül dobott kintről. Az Atlanta vele együtt sem tudott döntőzni, mert a rájátszásokban a komolyabb védekezések ellen már kevés volt, de a Cavsben 4-5. opcióként a PO-ban is hasznos lehet. A Hawks kapott egy picket - ez pont egy draftjoggal több, mint amit a nyáron kaptak volna érte, hiszen lejáró. Dunleavy sorsa még nem tisztázott, a hírek szerint mehet egy harmadik csapathoz, mert a csere még nem hivatalos.

A csere miatt egyébként a Cavs az idei első körösét küldi a Portland TrailBlazershez a tavalyi Anderson Varejao-féle tranzakció miatt, hogy a 2018-as első köröse meglegyen, így a 2019-es első körösét megint el tudja cserélni - a Stepien-szabály miatt egymás utáni évekre előre nem maradhat egy csapat 1st pick nélkül.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus