Kyle Korver: Inkább legyen változás, mint egy bajnoki cím

A Bucks dobógépe kiáll a mozgalom mellett. 

A Milwaukee Bucks veterán tripladobója, Kyle Korver azt mondja, hogy ő azt fogja csinálni, amit a fekete játékostársai akarnak, neki mindegy - változást szeretne, de persze a Bucksszal a bajnoki címre is lenne esélye.

"Ha a fekete csapattársaim, barátaim és testvéreim úgy érzik, hogy a változás elérésének legjobb módja az, ha nem játszunk, akkor kiállok mellettük, részemről ez rendben van. Ha azt gondoljuk, hogy ez a legjobb módja a változásnak, akkor inkább ezt választom, mint a bajnokságot" - mondta Korver a már visszavonult Richard Jeffersonnak egy Instagram-élőben.

"Másrészt viszont egy olyan csapat tagja vagyok, amellyel úgy érezzük, hogy nyerhetünk és én még sosem nyertem. Szeretnék nyerni. Szóval van rá mód, hogy mindkettőt megtegyük? Szerintem erről van szó. De még egyszer: követni fogom a fekete testvéreimet és csapattársaimat, kiállok mellettük, bármit is akarnak tenni" - magyarázta.

Azt is hozzátette, hogy szerinte azért ha elmennek Orlandóba és játszanak, akkor ott felhívhatják a figyelmet a Black Lives Matter mozgalomra.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus