Kyle Kuzma lassabban gyógyul a vártnál

Aggódnak a Lakersnél, a fiatal játékos sérülése nem úgy javul, ahogy azt várták.

Pontosan egy hónapja szenvedett sérülést, pontosabban panaszkodott komolyabb bokafájdalmakra Kyle Kuzma, emiatt maradt le végül a kínai világbajnokságról - ő volt az utolsó láncszem, aki kidőlt a Team USA keretéből, ezt követően vált véglegessé a névsor. Akkor nem tűnt komolynak az ügy, azóta viszont kezd azzá válni: Kuzma még mindig nincs bevethető állapotban, a Lakersnél pedig Marc Stein (New York Times) forrásai szerint elkezdtek aggódni: nem úgy gyógyul, ahogy tervezték, lassabban javul az állapota annál, mint ahogy várták.

Jelen állás szerint az edzőtábor kezdetére nem épül fel a játékos és bár azzal egyelőre nem számolnak, hogy az alapszakasz első meccsén se lehetne rá számítani, de Frank Vogelék éppen azt szerették volna, hogy mindenki keményen dolgozzon a felkészülés első napjától kezdve. Nagyon új csapatuk van, a tavalyi keretből Kuzmával együtt összesen öten maradtak, ki kell építeniük a kohéziót és ezt minél előbb akarják kezdeni.

Kuzmának egyébként is nagyon fontos szerepe lenne a frontcourtban, mint dobó/pontszerző játékos és ő maga is azt mondta, hogy ő szeretne a harmadik sztrár lenni LeBron James és Anthony Davis mögött - egyelőre nem úgy tűnik, hogy jól indulna a LAL szezonja, főleg ha DeMarcus Cousins ACL-szakadását is nézzük.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus