LeBron-Durant páros a Lakersnél?

A hírek szerint LeBron James már ráírt Kevin Durantre, hogy mi lenne, ha a Los Angeles Lakersnél összeállnának - Kawhi Leonardnak állítólag nem nagyon jön be a Jamesszel együttjáró csinnadratta, és a Spurs a Lakers mellett a Bostonnal is tárgyal róla.

Stephen A. Smith-től (ESPN) származik az info, úgyhogy rettenetesen óvatosan kell kezelni, de a médiaszemélyiség úgy tudja, hogy LeBron James már ráírt Kevin Durantre, hogy ugyan mi lenne, ha ketten együtt összeállnának a Los Angeles Lakersnél - mint ismert, mindkét játékos szabadügynök lesz a nyáron. Durant sokszor elmondta, hogy marad a Golden State-nél, de nem zörög a haraszt...

Eddig ugye arról volt szó, hogy LeBron mellett Kawhi Leonard vagy/és Paul George kerül majd az aranysárga-lilákhoz, utóbbiról azonban egyre több olyan hír jön ki, hogy maradna az Oklahoma City Thundernél. Smith azt is elárulta, hogy forrásai szerint Leonard nem szívesen játszana együtt Jamesszel a Lakersnél - semmi baja nincs LeBronnal az emberrel vagy a kosarassal, de az nagyon nem az ő világa, amilyen felhajtás lenne James körül Los Angelesben - abszolút nem ilyen a stílusa, és nem is akar ebben részt venni. Azt is hozzátette Smith, hogy ez nyugodtan lehet a Los Angeles Clippers fals infója is, akik megpróbálnak mindent, hogy elhitessék a közvéleménnyel, hogy nekik is esélyük van Leonardra.

Közben Marc Stein (New York Times) hozta a hírt, hogy a San Antonio Spurs készen áll arra, hogy "szakítson" Leonarddal, nem sokkal később pedig Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy értesülései szerint a Spurs teljes mértékben elhatározta magát a továbblépés mellett. Mindkét újságíró megemlítette, hogy ettől még elképzelhető, hogy egy ideig a San Antonio játékosa marad Leonard, most leginkább a Lakersnek kell sietnie, de Wojnarowski azt is leírta, hogy az aranysárga-lilák mellett a Boston Celtics is komolyan rá akar menni a kiscsatárra, és nekik rengeteg cserealapjuk van ahhoz, hogy megszerezzék a 2014-es döntő MVP-jét.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus