Megvannak az All-NBA csapatok

A liga kihirdette az All-NBA csapatokat - Steph Curry került be egyedül mindenkinél az első csapatba, a centereknél volt a legnagyobb a harc.

Az első csapatban három ember helye betonbiztos volt, miután 129 szavazóból 129-nél első csapatba került Steph Curry, 125-nél LeBron James, 120-nál pedig Russell Westbrook. Kawhi Leonard 94-35 arányban osztozott az első és a második csapaton, gyakorlatilag ő is simán került be az első csapatba, DeAndre Jordan viszont centerposzton épphogy (39 első csapat mellet 36 második és 14 harmadik csapat jelölést kapott, 317 ponttal 40-nel előzte DeMarcus Cousinst).

A második ötösben Cousins mellett Draymond Green és Kevin Durant borítékolható volt, Chris Paul 101 embernél került a második csapatba, szintén sima volt a helye, Damian Lillard pedig 48 második csapatos szavazat mellett 70 harmadik csapatosat kapott, így lett ő a második ötös tagja.

A harmadik csapatban Klay Thompson és Kyle Lowry lettek a hátvédek (simán előzték meg a mindössze 102 pontot kapó legelső kimaradót, James Hardent), a center Andre Drummond lett, a két csatár pedig LaMarcus Aldridge és Paul George - LMA 19 ponttal verte Paul Millsapet, ez volt a legszorosabb verseny.

A legnagyobb nyertes Lillard, aki több 10 milliót nyert a második csapattagsággal - a Derrick Rose-szabály miatt nem a sapka 25%-ára jogosult a maximumával, hanem a 30%-ára -, ugyanebből az okból kifolyólag viszont Anthony Davis bukott dollár tízmilliókat azzal, hogy nem került be egyik ötösbe se.

A végeredmény:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus